ZOLAN'DAN SANCAR'A GÖNDERME

ZOLAN'DAN SANCAR'A GÖNDERME

Zeytinli Bahçe konusunda açıklamalar yapan CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Artık bu iftira çamur siyasetiniz bir işe yaramıyor. Anlamıyor musunuz?…

Zeytinli Bahçe konusunda açıklamalar yapan CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Artık bu iftira çamur siyasetiniz bir işe yaramıyor. Anlamıyor musunuz? Bu siyaset anlayışı ile bu ülkeye de şehre de hizmet edemezsiniz. Artık aynaya bakın!” şeklinde cevap verdi.

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarını iyi kullanmaya başlayan siyasilerimiz, basın organlarının dışında sosyal medya hesaplarında da atışmaya, görüş alışverişinde bulunmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde halkımız tarafından Zeytinli Bahçe olarak bilinen Servergazi mahallesindeki yeşil alan içerisindeki enkazı ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi’nin bu temizliğini CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar, “Zeytinli Bahçe akaryakıt istasyonu oluyor. Başkan Zolan burasını kime verdin,, açıkla” şeklinde açıklama yapınca, Başkan Zolan’ın sosyal medya üzerinden cevabı gecikmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP İl Başkanı Sancar’ın Zeytinli Bahçe konusunda yaptığı açıklamaya, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Başkan Zolan açıklamasında “Sayın Sancar ne acıdır ki, belediye meclis üyeliği yapmış olmanıza rağmen belediyecilikten de, Belediye Kanunu'ndan da bi-habersiniz. Denizli'de EMLAKÇILIK yapan biri olarak iftira ve çamur siyasetine konu ettiğiniz alanın 8 bin metrekaresinin yeşil alan, 2 bin metrekaresinin benzin istasyonu alanı olduğunu bal gibi biliyorsunuz. Biz buradaki beton yığınını kaldırdık ve yeni yapılacak düzenlemeyle bölgedeki yeşil alan miktarını arttıracağız. Ancak sizin hep kafanız başka yerlerde olduğu için ve AH BU İMKAN BEN DE OLSAYDI NELER YAPARDIM NELER!!! diye düşündüğünüz için bu iftiraları kolayca atabiliyorunuz” dedi.

Başkan Zolan, Zeytinli alan içerisindeki yıkıntıları ve yeşil alana yakışmayan harabeyi ortadan kaldırdıklarını belirterek, “Burası belediyeye ait bir yer. Henüz belediye meclisinde konu görüşülmedi. Sadece temizlik yaptık. Planlarında nasıl ise o şekilde burasını yeniden ihya edeceğiz. Herhangi birisine verilmişliği, ihale edilmişliği yoktur.” Dedi..