ZEKERİYA ER’İN EN MUTLU GÜNÜ

ZEKERİYA ER’İN EN MUTLU GÜNÜ

İlimizin tanınmış iş adamlarından ve DYP’in duayenlerinden Zekeriya Er, geçtiğimiz Hafta sonu Kelleci Kardeşler Restaurantta torunu, Nermin- Özgür Kasım Aydemir’in oğlu Alper Nihat’ın sünnet…

İlimizin tanınmış iş adamlarından ve DYP’in duayenlerinden Zekeriya Er, geçtiğimiz Hafta sonu Kelleci Kardeşler Restaurantta torunu, Nermin- Özgür Kasım Aydemir’in oğlu Alper Nihat’ın sünnet törenini düzenledi.  Siyaset ve iş dünyasının seçkin insanlarının katıldığı sünnet töreninde Dede Zekeriya Er davetliler ile tek tek ilgilendi.

İlimizin tanınmış siyasetçilerinden ve iş dünyasının seçkin insanlarından Zekeriya Er, geçtiğimiz hafta sonunda siyaset, iş dünyasının seçkin insanlarının katıldığı mühteşem bir tören ile torunu Alper Nihat’ı sünnet ettirdi.

Kelleci kardeşlerde düzenlenen sünnet etkinliğine MHP’nin eski milletvekillerinden Ali Keskin, bazı eski belediye başkanları başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı. Akşam saatlerinden itibaren davetlilerin gelmesiyle başlayan tören geç saatlerde Sanatçı İrfan Gürdal’ın sahne alması ile devam etti.

Davetliler ile tek tek ilgilenen Zekeriya Er, bu sayede eski siyaset arkadaşlarını, yol arkadaşlarını da ağırlamaktan oldukça memnun gözüküyordu.