Zafer Kaplan İyi Parti İl Başkan Adayı Oldu

Zafer Kaplan İyi Parti İl Başkan Adayı Oldu

Geçmiş dönemde MHP’de aktif siyaset yapan ardından İYİ Parti’ye geçerek siyasi hayatına devam eden Zafer Kaplan İYİ Parti il başkanlığına aday oldu.

İYİ Parti Denizli’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi. İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı 8 Ocak 2023’te seçime gidecek. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Meclis üyesi Özer Tunçtürk il başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Son olarak Denizli’nin tanınmış siyasi simalarından Zafer Kaplan ise İYİ Parti İl Binası’nda yaptığı açıklama ile 8 Ocak’taki seçimde il başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Zafer Kaplan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşan seçimler öncesinde mensubu olduğum İYİ Parti’nin 3. Olağan Kongre kararı alması, ilçe kongrelerinin tamamlanması dolayısıyla ve 8 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşecek il kongresinde delegelerimizin desteğiyle il başkanlığına adayım. Yıllardır siyasetin içindeyim. Başka bir partide Denizli belediye başkan adaylağı, milletvekilliği adaylığı, il başkan yardımcılığı ve il başkanlığı görevlerini yaptım. Denizli’yi çok iyi bilirim. Bütün ilçelerimizi, köylerimizi dolaştım. Her yerde tanıdığımız, çayını bizlere ikram eden dostlarımız oldu. Denizli’yi kucaklayan, küskünlük ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti’yi birinci parti yapmak ve 3 milletvekili çıkarmak için il başkanlığına adayım. Büyük bir sorumluluğun altına elimizi ve gövdemizi koyduk. Kimsenin adamı olmadık ama herkesin sevdiği, saydığı bir ağabeyi olduk. Sizlerin sevgisi karşılık bulacak. İnşallah ülkemizin ve Denizli’mizin geleceğinde söz sahibi olacağız. Denizli’nin İYİ’leri olarak el ele verdik. Doğru bildiklerimizi herkese anlattık. Partililerimizle büyük bir aile olduk. Bu ailenin bir parçası olduğumuz için onurlu ve mutluyum. Talip olduğum il başkanlığı makamının ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım. İsminin önüne bir başkan sıfatı gelmesi için değil, birlik ve beraberlik içinde en iyisini yapacağımız için aday olarak karşınızdayım. İYİ Parti makam ve mevkinin değil, görev ve umudun partisidir. Yaklaşan seçimler öncesinde dokunmadık omuz, sıkmadık el kalmayana kadar canla başla çalışmaya hazırım. Bütün partililerimiz ile Genel Başkanım Meral Akşener liderliğinde el ele vererek birlik beraberlik içinde ilimizde iyilik rüzgarını güçlendireceğiz. Destek veren herkese teşekkür ederim.”