Zafer Bayramı kutlamalarında Emre Aydın coşkusu yaşandı

Zafer Bayramı kutlamalarında Emre Aydın coşkusu yaşandı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserine katılan Denizlililer, büyük zaferin 101. yıldönümü coşkusunu Emre Aydın’la doyasıya kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci senesi, yurt genelinde coşkuyla kutlandı. Kutlamaların gözde şehirlerinden olan Denizli’de de büyük zaferin yıl dönümünde ünlü “Rock” müzik şarkıcısı Emre Aydın sahne aldı. 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve on binlerce vatandaş katıldı. Ünlü şarkıcı en sevilen şarkılarını seslendirirken, vatandaşlar da şarkılara coşkuyla eşlik etti. Konser sonrası sahneye çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşerilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlayarak, “Bu ülkenin bugünlere gelmesinde canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü de saygı ve hürmetle anıyorum” dedi.

“Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacaktır”
Başkan Zolan, meydanı dolduran on binlerce Denizliliye seslenerek, “Bugün burada bu bayrağın altında bu etkinliği yapabiliyorsak, hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunun bedeli ödendi. Bedelini ödeyenler de şehitlerimiz, gazilerimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzdür. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Onların emanetini, bu güzel ülkemizi, bayrağımıza hep birlikte sonsuza kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olacak inşallah” dedi. Sanatçı Emre Aydın ile selfie çektiren Başkan Zolan daha sonra günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.