Yusuf Görgüç : Adalet Tecelli Etti

Yusuf Görgüç : Adalet Tecelli Etti

Merkezefendi önceki dönem belediye başkan yardımcısı Yusuf Görgüç ve eşi hakkında yapılan haberlerle ilgili Denizli 2. sulh ceza hakimliği erişim yasağı kararı aldı

Merkezefendi önceki dönem belediye başkan yardımcısı Yusuf Görgüç ve eşi hakkında yapılan haberlerle ilgili Denizli 2. sulh ceza hakimliği erişim yasağı kararı aldı. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Yusuf Görgüç ancak bu yetmez , bu iftirayı atanlar ve kaynakları ceza alana kadar hukuki mücadelemiz sürecek dedi.

 VE ADALET TECELLİ ETTİ !

Şahsım ve eşim hakkında gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan tamamen 'Çamur at izi kalsın' anlayışıyla, karalamak maksadıyla yapılan iftira içerikli yayınlara Yüce Türk yargısı 'DUR' dedi. Başvurumuz üzerine Denizli 2. Sulh ceza hakimliği, yapılan yayınları kişilik haklarımıza saldırı kabul etmiş ve bu iftira içerikli haberlere erişimi engelleme kararı almıştır. Haklının hakkını teslim ederek mağduriyetimizi önleyen Yüce Türk yargısına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz Türk adaletine bilhassa da Allah'ın adaletine büyük bir teslimiyetle inanıyoruz.

Ama bu yetmez! İftiracılar ve iftiranın kaynağı hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yargı yoluyla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Şunu iyi bilsinler ki güneşi balçıkla sıvayamazlar. Veremeyecek hiç bir hesabımız yoktur. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak ve iftiracıların suratına tokat gibi inecektir. Tehdit ve iftiralara hiç bir zaman pabuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmaya niyetimiz yoktur.