Yücel Güngör Basın mensupları ile Buluştu

Yücel Güngör Basın mensupları ile Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen mitingde dikkat çeken ve Denizli gündemine oturan bu kare üzerinden binlerce vatandaşa teşekkür geldi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen miting sonrası ilk kez basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Güngör, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların neticesini bu mitingde gördüğümüze inanıyorum. 14 Mayıs'ta da daha önce defalarca kez olduğu gibi vatandaşımız ile beraber 6'li masaya gereken cevabı vereceğiz." dedi.

Binlerce vatandaşın katıldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye gelişi ile gerçekleşen miting sonrasında Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, teşekkür kahvaltısı düzenledi. Mavi Konak'ta Pazar günü basın mensupları ile buluşan Güngör, "Teşkilat mensuplarımız ile çok yoğun bir çalışma sergiledi.k Cumhurbaşkanımızın katıldığı miting şölen havasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanımız Denizli’den memnun ayrıldı. Bizlere ve Denizli halkına teşekkür etti. Mitingde bizi duygulandıran en büyük olay yaşlı bir teyze ve amcanın tekerlekli sandalye ile miting alanına gelmesidir. Bu sevgiyi hiçbir şeyle anlatamazsınız. Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi de o gün göz önüne serilmiştir. Bizler buraya vatandaşımız duaları ile geldik ve onlar sayesinde bu yolu yürümeye devam ediyoruz.” dedi.

YATIRIMLARA DEĞİNDİ

Denizli’ye yapılan yatırımlara değinen Başkan Güngör, Honaz Tüneli’nin açılmasına da vurgu yaparak; “Honaz Tüneli Denizli’nin çevresini değiştirecek bir projedir. Artık Antalya istikametine gidecek olan araç sürücüleri şehir merkezi trafiğine girmeden ve cankurtaran yokuşunu kullanmadan rahatlıkla ulaşım sağlayabilecekler. Şehir hastanesi yapımı deva ediyor ve diğer yatırımlarımızda tüm hızıyla devam ediyor” dedi. Güngör ayrıca konuşmasının bir bölümünde 6’lı masaya vurgu yaparak, “Geçmiş seçimlerde muhalefete milletimiz gereken cevabı verdi. 14 Mayısta Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yine gereken cevabı verecektir” dedi.