YOL YAPMAK ÖNEMLİ ÇİVRİL’İN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAK DAHA ÖNEMLİ 

YOL YAPMAK ÖNEMLİ ÇİVRİL’İN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAK DAHA ÖNEMLİ 

YOL YAPMAK ÖNEMLİ ÇİVRİL’İN EMANETİNE SAHİP ÇIKMAK DAHA ÖNEMLİ 

Koçak mahallesinde vatandaşlara bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Niyazi Vural Belediye başkanının en önemli vazifesinin şehrin değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirterek “sizlerin verdiği yetkiyi kötüye kullanmadık, bize yakışan Çivril’in emanetine sahip çıkmaktı, bizde her onurlu siyasetçinin yapması gerektiği gibi Çivril’e ve Çivril’in emanetine sahip çıktık” dedi. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Gündüz programlarının yanı sıra akşam buluşmaları ile de vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural beş yıllık görev süresinde Çivril’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Beş yıllık süreçte Çivril Organize Sanayi Bölgesi, Doğalgaz gibi hizmetlerinin yanı sıra Nilüfer Park ve Işıklı Millet Bahçesinin tamamlanarak kullanıma ve vatandaşların hizmetine açıldığını belirten Başkan Niyazi Vural “boş konuşmadık, boş durmadık. Hep çalıştık çok çalıştık. Yine boş durmayacağız yine boş konuşmayacağız. Verdiğiniz destekle bize yakışan neyse onu yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
“Yolda Yaptım Parkta En Önemlisi Emanetinize Sahip Çıktım”
Vatandaş buluşmalarında yaptığı konuşmalarda Belediye Başkanın ‘Şehri Emin’ sıfatından bahseden Başkan Niyazi Vural “Belediye başkanı sadece kaldırım yapan, yol yapan adam demek değildir. Yolu da kaldırımı da devlet imkânları ile yapıyoruz. Çivril’de yaşayan, vergi veren herkesin hakkı olan yolu yapmakla, kaldırımı yapmakla övünmeyeceğiz. Bunun için seçildik, yapacağız yapmak zorundayız. Belediye başkanının asıl vazifesi Şehri Emin sıfatını hakkıyla taşımaktır. Şehrine, şehrinin değerlerine sahip çıkmaktır. Beş yıl boyunca yapılması gereken yolu da yaptım, kaldırımı da, Devletin ilgili kurumlarından aldığım destek ve ödeneklerle Çivril’e Millet Bahçesini de kazandırdım, Nilüfer Parkını da. Cumhurbaşkanımızın gelecek diye söz verdiği doğalgazı, beş yılda Çivril’in merkez mahallelerinin hepsine ulaştırdım. Ama en önemlisi ise ‘Emanet’ diye verdiğiniz Çivril’in değerlerine, Çivril’in parasına, Çivril’in toprağına sahip çıktım. Siz emanet ettiniz ben sahip çıktım. Emanetiniz verdiğiniz gibi tertemiz. Temiz kalsın diyorsanız emaneti 31 Martta Yeniden ehline teslim edin” dedi.