Yılmaz’dan ilk ziyaret Buldan’a

Yılmaz’dan ilk ziyaret Buldan’a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı görevine atanan Av. Mehmet Ali yılmaz, ilk iadeyi ziyaretini Buldan’a yaptı.

MHP İl Başkanlığı görevinden, 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Av.Yusuf Garip’in yerine atanan Av. Mehmet Ali Yılmaz, ilk iadeyi ziyaretini Buldan’a yaptı.  BELKÜM binasında düzenlenen kahvaltıda Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve parti yönetimiyle bir araya gelen Yılmaz Belediye Şeref Defterine, “Başarı nişanesi Buldan Belediyemiz ve devletimizin bekası, teminatı Cumhur İttifakımız ile birlikte nice başarılara ‘Ne Mutlu türküm Diyene’ yazarak imzaladı.

İadeyi ziyaretlerini Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve ilçe yönetimini ziyaretle başladıklarını belirten İl Başkanı Yılmaz, “Gerek Milliyetçi Hareket Partimizin gerekse Cumhur İttifakımızın Denizli genelinde bir başarı sembolüdür Mustafa Şevik. Gelişen, değişen turizm merkezli Buldan’la gurur duyuyoruz. Burada MHP’nin gerek seçmeniyle gerek belediyecilik vizyonuyla, yerel yönetimler algı ve anlayışıyla başarılı olmaya devam edeceğimizi kalpten inanıyorum. Bundan sonraki süreçte kıymetli başkanım M.Fahri Şevik Bey’e ve değerli ilçe başkanımız İbrahim bey’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Önümüzde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin emir ve talimatları uyarınca ‘Aday belli karar net’ demeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına sadakatle bağlı kalmaya devam edeceğiz. Biz Denizli kentinde de, Buldan ilçemizde de farklı bir başarıya, çok daha önemli işlere birlikte imza atacağız. Buna kalpten yürekten inanıyorum  ” dedi. 

İl Başkanı Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şevik, “Buldan 20 yıldan beri üç hilali kalenin burcuna taşımış, sancağını taşımış bir ilçe. Biz de genel merkezimizin talimatları istikametinde sizlerle birlikte inşallah önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı olarak sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmeye ve MHP’in de oylarını artırarak Denizli’den en az 2 milletvekilimizin bizleri Ankara’da temsil etmesi istikametinde gayret ve caba ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Genel Merkezin ve İl Başkanlığının talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, genellikle siyasi mahkumların kaldığı ve 1980’lerin siyah-beyaz kasvetli havasını taşıyan eski cezaevini restore ederek bugün kendilerini burada ağırlayan Başkan Şevik’e teşekkür etti. Aksüt, “Ogün burada hapsedilen insanların fikirleri, bugün aynı yerde burada olduğunu görüyorum.  Ve hep yaşatılacağına dair inancım tam.   Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a Buldan’ın geleneksel el dokuması ürünlerinden hediye etti ve kitaplarını imzalayan ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. İlçe Başkanı Aksüt ise Yılmaz’a fotoğraf hediye etti. 

İl Başkanı Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dilediler, Kadıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Atalay’ın kızının düğün yemeği ile  Kırbıyık ve   Özen ailelerinin düğün merasimlerine katılarak ‘hayırlı olsun” temennilerini ilettiler.