YILAN HİKAYESİNE DÖNEN YOL HİKAYESİ

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN YOL HİKAYESİ

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, yol yarasına parmak bastı

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı, Irlıganlı Mahallesi’nin kangrene dönüşen yol yarasına parmak basıp, yetkilileri göreve davet etti, "Bu yolu yapın" çağrısında bulundu.

Kente yakınlığı, bazı eğitim kurumlarına ev sahipliği yapması ve toplu konutlarıyla nüfusu artan bir mahalle olan Irlıganlı’da yapılamayan yol ile ilgili şikayetler devam ediyor. Veteriner hekim olması dolayısıyla yöreyi iyi bilen ve problemin yakın tanıklarından olan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerinin sesi olabilmek için Irlıganlı’ya gitti.

Vatandaşlar ile görüşüp şikayetlerini dinleyen Berberoğlu, yolun yıllardır felç durumda olduğunu, bu yolun neden yapılmadığına ilişkin serzenişleri vatandaşlardan sıkça duyduğunu ve çok sayıda trafik kazası meydana geldiğini söyledi.

"SEÇİM VAADİ GİBİ SUNULUYOR"

Yol şikayetini dile getiren bir mahalle sakini “Yıllardır söz verilip, seçim vaadi olarak sunulup yapıymayan bir yol. Yağmur yağdığında çok daha kötü oluyor. Buradan her sene ihracat ürünü olarak 10-15 bin ton ayva, nar çıkıyor. Burası alalade bir yol değil. Yetkililer geliyor ‘yapacağız’ diyerek gidiyor. Fakat yapılan hiçbir şey yok. Gelenler sadece yama yapıyor" dedi.

Berberoğlu'nun "Yetkililere söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna vatandaş, "Tek isteğimiz bu yol. Kendimiz için bir şey istemiyoruz. Bu yoldan sadece Irlıganlı değil Kurtluca, Güzelpınar, Akdere'ye gidiş var. Bu yol yapılırsa biz mutlu oluruz" yanıtını verdi.

BERBEROĞLU: YOLUN YAPILMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Berberoğlu, yolun Irlıganlı için önemini bildiğini ifade ederek, "Belediye başkan adayı olarak bizim görevimiz bunu en üst mercilere kadar duyurmak. Vatandaşların çağrılarını duymalarını isteriz. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.