Yeniden Refah, Yeniden Niyazi Vural

Yeniden Refah, Yeniden Niyazi Vural

Yeniden Refah, Yeniden Niyazi Vural

22 yıldır AK parti içinde aktif siyaset yapan, 31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamasının ardından “Yeniden Refah Yeniden Niyazi Vural” dedi.
Mesleğine devam etmek için Avukatlık bürosunu hazırlıklarını başlayan Başkan Vural “Hemşerilerimizin isteklerini duyarsız kalmadık Çivrilimize hizmet etmek için Yeniden Refahla yola devam etme kararı aldık” dedi.


 
Çivril halkının ve siyasi yol arkadaşlarının bu yolculuğa tekrar çıkma konusunda destek verdiklerini söyleyen Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural Yarım kalan projelerini tamamlamak için tekrardan aday olduğunu açıkladığını belirtti. 

Yaptığı projelerini anlatan Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural, ”Öncelikle 31 Mart seçimlerin Ülkemize Çivrilimize güzellikler getirmesini temenni ediyorum. 5 yıllık görev sürecimizde hemşerilerimize gece gündüz demeden çalıştık, festivallerimizle, şenliklerimizle  Türkiye’de değil Dünyada tanıtmak için bir gayret sarf ettik. Çivril’i turizmin merkezi haline getirdik.

Çivril’de organize sanayi kurarak sanayinin merkezi haline getirmek için çalışmalar sergiledik. Çivril’e eğitimin merkezi haline getirmek için Pamukkale Üniversitesi Ziraat fakültesinin kurulması için öncülük ettik, Çivril Belediyesi olarak meclisimizden karar aldık hayırseverimiz Atasay Kamer bey Çivril Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi ile Çivril’de Ziraat Fakültesinin kurulmasını sağladık, Üniversite sınavlarının Çivril’de yapılmasını gibi bir çok ilke öncülük ettik’dedi.

Başkan Vural, “Çivril’de ilk deva tarım fuarları, çocuk şenlikleri, kitap fuarları yaptık, nilüfer şenlikleri yörük şenlikleri düzenledik. Çivril’de sosyal ve kültürel yaşantıyı zenginleştirmek için bir çok çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemize halı sahalar, futbol sahaları ve kapalı spor sahalarının çalışmaları devam ediyor. Yıllardır gündemde olan ilçemizin hamamı yoktu hamamın inşaatını tamamladık. 4 tane mahallemizde kültür merkezimizin inşaatını tamamladık bir mahallemizin çalışmaları devam ediyor, bir çok projenin altına imza attık" diye ifade eden Başkan Vural "Bunları tüm hemşirelerimizden aldığımız güç ve destekle tasarruf ede ede israftan kaçarak yani makam arabamızdan olsun, ikram giderlerimizden olsun her konuda israfı önleyerek bu hizmetleri gerçekleştirdik 5 yıllık sürecin sonucunda yine hemşerilerimizin karşısına çıkarak yarım kalan projelerimizi tamamlamak için bu yola çıktık.  

Bu projeler Niyazi Vural’ın projeleri değil bu projeler Çivrilli hemşerilerimizin projeleri bunları tamamlamak ve gerçekleştirmek için Yeniden Refahtan Yeniden Niyazi Vural dedik. 

ÇİVRİL’E YENİ YATIRIMLAR 
Çivril ilçemizin turizmin merkezi haline getirmek için hız kesmeden devam edeceğiz. Mahallelerimizdeki parklar, bahçeler, at çiftliğimiz faaliyete geçti, trenin gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor, Akua parkımız yazın faaliyete geçecek. Bizim için önemli olan bu 5 yıllık süreçte organize sanayinin yapılması için çok büyük gayret zarf ettik ilçemize yeni yatırımların gelmesi için kap kapı gezerek yatırımcıları ilçemize  davet edeceğiz ilçemizde işsizlik diye bir sorun kalmayacak. Hemşerilerimiz bize güveniyor seçini kazanacağımıza inancımız sonsuz 5 yıl daha Çivril’de hizmet edeceğiz. Çivril’e yeni projelerimiz gerçekleştirmek ve ilçemizin marka bir şehir aline gelmesi için Yenide Refahla Yeniden Niyazi Vural diyoruz.