Yeniden aday gösterilen Başkan Arslan ziyaretçi akınına uğradı

Yeniden aday gösterilen Başkan Arslan ziyaretçi akınına uğradı

Yeniden aday gösterilen Başkan Arslan ziyaretçi akınına uğradı

(İHA) – AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhur İttifakı tarafından yeniden Çameli Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından ziyaretçi akınına uğradı.

Cumhur İttifakı, AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden aday gösterdi. Başkan Arslan’ın Cumhur İttifakı’nın Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediği aday tanıtım toplantısında yeniden aday olarak ilan edilmesi, Çameli’nde büyük memnuniyetle karşılandı.

Aday tanıtım toplantısına da büyük bir kalabalıkla katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, siyaset, ekonomi, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların ziyaretçi akınına uğradı.
AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çameli İlçe Başkanı Murat Genç, Çameli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Sedat Genç, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı İsmail Aksoy, Acıpayam Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halim Ayten, mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Arslan’a yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim eden MHP Çameli İlçe Başkanı Murat Genç, “Cumhur İttifakı olarak Allah'ın izniyle birlik ve beraberlik içinde, yüksek bir oy oranıyla seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Çameli’nde Cumhur İttifakı'nın zaferinin bizim tek hedefimizdir” dedi.