YAZAR-BİR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

YAZAR-BİR’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (Yazar-Bir) Genel Başkanı Abdülkadir Uslu ve beraberindekiler önceki gün gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü İbrahim İmamoğlu ve Gazete yönetimi…

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (Yazar-Bir) Genel Başkanı Abdülkadir Uslu ve beraberindekiler önceki gün gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü İbrahim İmamoğlu ve Gazete yönetimi ile sohbet ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Yazar-Bir yönetimi önceki gün Gazetemiz Kulvar’a bir ziyaret yaptılar. Yazar-Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu, Genel Başkan yardımcısı Hüsamettin Tat, Genel sekreter Sadık Dağdeviren ve Genel Koordinatör  Ali Tuluk, gazetemizi ziyaret ederek yazı İşleri Müdürü İbrahim İmamoğlu ile bir süre sohbet ederek, önümüzdeki bahar ve yaz mevsiminde yapacak oldukları etkinlikler konusunda bilgi verdiler.

Kurulduğu yıllardan beri Denizli ve çevresinde başarılı çalışmalar yapan, yaptıkları etkinliklerle Denizlili Şairlerin ve araştırmacıların buluşması noktası olan Yaza-Bir hergeçen gün Denizli kültür ve edebiyat alanında ağırlığını hissettirdiğini dile getiren Genel Başkan Uslu, “Yazar-Bir olarak önümüzdeki bahar ve yaz aylarında etkinliklerimizi geniş kitlelere ulaşmak için artıracağız. Bu çalışmalarımıza sadece üyelerimiz değil, etkinlik yaptığımız bölgenin insanlarını, öğrencilerini de katarak güzelleştirmek istiyoruz” dedi.

Kulvar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim İmamoğlu’da ziyaretlerine gelen Yazar-Bir yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve kendilerine basın desteği vereceklerini dile getirdi.