Yalanlamasına rağmen, partisinden istifa etti

Yalanlamasına rağmen, partisinden istifa etti

Muharrem İnce parti kurarak CHP’den ayrılınca, bir gazete tarafından yapılan “İnce’ye katılacak Vekiller” listesinde ismi geçen ve bu haber üzerine “Deli saçması, benim niye haberim yok” diye…

Muharrem İnce parti kurarak CHP’den ayrılınca, bir gazete tarafından yapılan “İnce’ye katılacak Vekiller” listesinde ismi geçen ve bu haber üzerine “Deli saçması, benim niye haberim yok” diye tepki gösteren Milletvekili Sancar. bugün twetter hesabı üzerinden istifasını açıkladı. Telefonunu meşgule düşürdü. Vekil Sancar’ın istifa için ikna edildiği belirtiliyor.

Aylardır CHP’nin ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden Muharrem İnce hareketi, nihayet CHP milletvekillerinin istifaları ile gündem olmayı sürdürüyor. Bu kez de Denizli milletvekili H. Teoman Sancar, hiçbir sebep göstermeden partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Twitter hesabından "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" sözleriyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFA ETMEYECEK 17 VEKİL ARASINDA BULUNUYORDU

 Bir gazetenin CHP’den istifa edecek vekiller haberinde ismi geçince “Bundan benim niye haberim yok. Deli saçması” şeklinde tepki gösteren ve istifa etmeyeceğini dolaylı olarak açıklayan Sancar, bu açıklaması ile CHP'den istifa etmeyeceklerini açıklayan 17 milletvekili arasında yer alıyordu. Son gelişmeler üzerine ikna edildiği ileri sürülüyor.

Teoman Sancar istifa açıklamasında "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi, ancak istifasının gerekçesine değinmedi.

CHP'DE İSTİFALAR ARDI ARDINA GELDİ

CHP'den daha önce, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy istifa etmişti.