YA NATO'DAN ÇIKALIM YA DA HALKOYUNA SUNALIM

YA NATO'DAN ÇIKALIM YA DA HALKOYUNA SUNALIM

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu 8-17 Kasım tarihlerinde Norveç'te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan' ın resimleri düşman kuvvetler hedefine…

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu 8-17 Kasım tarihlerinde Norveç'te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan' ın resimleri düşman kuvvetler hedefine yerleştirilmesine sert tepki gösterdi.

Parti il merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Kasapoğlu “8-17 Kasım tarihlerinde Norveç'te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan' ın resimleri düşman kuvvetler hedefine yerleştirildi.Bu skandal NATO tarihinde ilk kez mi oluyor?Tabii ki hayır.Atatürk düşmanlığı NATO'nun fıtratında var.Bunlar NATO'nun karanlık tarihinde hep oldu.

Artık NATO Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Ulusu için bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür.Hükümet acilen NATO' dan çıkma işlemlerini başlatmalıdır.Bütün NATO ve yabancı üslere el konmalıdır.Bütün askeri tesisler Türk Ordusunun denetimine verilmelidir.Eğer hükümet bunu göze alamıyorsa Türk Milletinin iradesine başvurmalı, konuyu referanduma sunmalıdır.Bu gün Türk Ordusu  PKK , PYD,YPG,IŞİD ile savaşırken NATO ve ABD üslerinden kalkan uçaklar   teröristleri koruyorsa bu bizi sırtımızdan hançerlemektir.Türkiye düşmanı terör örgütlerine tırlarla silah verenlerden  müttefik ve dost olmaz.”dedi. 

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle; 8-17 Kasım tarihlerinde Norveç'te yapılan NATO tatbikatında Atatürk ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan' ın resimleri düşman kuvvetler hedefine yerleştirildi.Bu skandal NATO tarihinde ilk kez mi oluyor?Tabii ki hayır.Atatürk düşmanlığı NATO'nun fıtratında var.Bunlar NATO'nun karanlık tarihinde hep oldu.

NATO Sovyet Blokuna karşı dünyayı komünizmden korumak bahanesiyle ABD tarafından kuruldu.Türkiye gibi devletlerin orduları ABD' nin hegemonyasını sürdürebilmesi için NATO' ya yıllarca askerlik yaptılar.Sovyet Blokunun dağılmasıyla düşmansız kalan NATO kendisine düşman olarak ulus devletleri, mazlum milletleri parçalamayı hedef seçti.

25 yıldır Afganistan halkına kan kusturuyor.NATO sayesinde taş taş üstünde kalmadı.

Değişik halkların barış ve birlik içinde yaşadığı,bütün dünyada kardeşliğin parmakla gösterildiği Yugoslavya' yı bunlar böldü,parçaladı.

Libya halkını bunlar bombaladı.Kaddafi' yi bunlar linç etti.

15 Temmuz FETÖ darbesinin arkasındaki güç kontrgerilla denilen NATO' ya bağlı Gladyo Süper-Nato' dur.

1 Mayıs 1977 katliamını yapan Süper-Nato' dur.

12 Mart ve 12 Eylül darbelerinin arkasında da bunlar vardır.

Maraş ve Madımak katliamlarını da bunlar tertipledi.

Uğur Mucular,Muammer Aksoylar,Taner Kışlalılar gibi nice Atatürkçü aydınlarımızı katleden de Süper-Nato' dur.Velhasıl NATO' nun tarihi darbeler,katliamlar, tertipler, cinayetler, bölme ve parçalamalar tarihidir.

Türkiye' nin yıllardır sürdürdüğü teröre karşı mücadelede NATO' nun bir gramlık bir desteği olmadığı gibi güvenlik güçlerimizden kaçan PKK ve FETÖ gibi teröristlere kucak açmaktadır.NATO' nun bir tek teröristi yakalayıp bize vrediği görülmüş müdür?

Bu gün Türk Ordusu  PKK , PYD,YPG,IŞİD ile savaşırken NATO ve ABD üslerinden kalkan uçaklar   teröristleri koruyorsa bu bizi sırtımızdan hançerlemektir.Türkiye düşmanı terör örgütlerine tırlarla silah verenlerden  müttefik ve dost olmaz.  Fırat Kalkan' ında,İdlib' de,Habur' da,Kandil' de,Cudi' de savaşan Türk Ordusu'nun bu Vatan Savaşı' nı başarıya ulaştırmasını istiyorsak NATO' nun ve ABD' nin bu ihanetlerinden kurtumamız gerekir. Artık NATO Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Ulusu için bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür.Hükümet acilen NATO' dan çıkma işlemlerini başlatmalıdır.Bütün NATO ve yabancı üslere el konmalıdır.Bütün askeri tesisler Türk Ordusunun denetimine verilmelidir.Eğer hükümet bunu göze alamıyorsa Türk Milletinin iradesine başvurmalı, konuyu referanduma sunmalıdır.