MEMLEKET PARTİSİ BEKİLLİ İLÇE TEŞKİLATI TAMAM GİBİ

MEMLEKET PARTİSİ BEKİLLİ İLÇE TEŞKİLATI TAMAM GİBİ

Kurulduğu günden bu yana Denizli bazında örgütlenmesini sündüren Memleket Partisi, uzun bir arayıştan sonra Bekilli ilçesinde de örgütlenmeyi tamamladı. Mesut Gömceli İlçe başkanı oldu

Kurulduğu günden bu yana Denizli genelinde örgütlenmesini sürdüren Memleket Partisi, Bekilli ilçesinde teşkilatlanmanın adımını attı. Mesut Gömceli Bekilli ilçe başkanlığına getirilerek, örgütlenmesini başlattı.

Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Erhan Derici, “Denizli genelinde sık eleyerek, ince düşünerek partimizin örgütlenme çalışmalarını yapıyoruz. Bu bağlamda uzun süredir gözlemlediğimiz Bekilli İlçesinde de çalışmalarımızı tamamladık. Partimizin Bekilli İlçe Örgütünü kurmak üzere Bekilli’den yol arkadaşımız Mesut Gömceli yetkilendirilmiş bulunmaktadır. Bugün il binamızda yapmış olduğumuz törende Mesut Gömceli’ye görev yetkisini vermiş ve rozetini takdim ettik. Kendisine başarılar diliyor, Bekilli halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Bekilli İlçe Başkanı Mesut Gömceli, yetkiyi aldığı toplantıda “Genel Başkan Muharrem İnce’yi öteden beri seviyor ve takdir ediyordum. Bundan böyle kendisiyle birlikte yol yürüyeceğim için çok heyecanlıyım. Siyaset alanında çocukluğumdan bu yana kazandığım deneyimimi artık Memleket Partisi için kullanacağım ve Allah izin verirse ilk seçimlerde Memleket Partisini Bekilli’de 1. Parti yapacağım” dedi.