Verimder Anadolu Buluşmaları Denizli’de

Verimder Anadolu Buluşmaları Denizli’de

Bugüne kadar 25 ilde kanaat önderleri ile birlikte toplantılar yapan Verimder, 1 Kasım tarihinde ilimizde de toplantı yapacak. 

Konu hakkında dernekten yapılan açıklamada”Enerji kayıpları, iklim değişikliğinin yanı sıra tüketicilerin bütçesini de olumsuz şekilde etkilerken, pandemi ile birlikte evlerde harcanan enerji her geçen gün artış gösteriyor. Geleceğimizin belirleyicisi bu önemli konuda değer yaratmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği - VERİMDER olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.

Bu doğrultuda iklim değişikliği, enerji verimliliği ve enerji tasarrufu konularını ele alacağımız Anadolu Buluşmaları’nı gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar toplam 25 ilde kanaat önderleri, yerel yönetimler ve tüketicilerin katılımıyla enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde çok önemli gelişmeler kaydedildi. Bu çerçevede son durağımız Türkiye’nin enerji verimliliğine en çok ihtiyaç duyan ilerimizden biri olan Denizli olacak.

VERİMDER’in Denizli Ticaret Odası ve Dünya Gazetesi iş birliğiyle organize ettiği toplantıda VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Alkin, Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz ve VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz konuşmacı olarak yer alacak. “ denildi.