VELİ DEMİR : MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK ( VİDEO RÖPORTAJ)

VELİ DEMİR : MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK ( VİDEO RÖPORTAJ)

Pamukkale Belediye Başkan yardımcısı Veli Demir , görevinden istifa ederek Ak Parti Denizli Milletvekili aday adayı oldu.

Pamukkale Belediye Başkan yardımcısı Veli Demir , görevinden istifa ederek Ak Parti Denizli Milletvekili aday adayı oldu.

Kulvar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nesrin Altınsır ,başarılı Başkan yardımcısının neden Milletvekili aday adayı olduğunu kendisine sordu ve tek soruda Veli Demir , neden aday olduğunu, ne yapmak istediğini açık yüreklilikle cevapladı.

Gerek istanbul gerek Denizli'de çok uzun zamandır belediyelerde görev aldım. Millete hizmet etmenin bir sınırı yok. 24 Haziran seçimlerinde bu davanın her yönüyle görevlerini başarıyla getirmiş olmanın huzuru ile Milletimize hizmet edebilmek amacıyla Milletvekili Aday adayı oldum.

Uzun yılların getirdiği ve bizde oluşan bilgi ve tecrübelerimizi, birikimlerimizi sadece burada değil tüm üleye faydası olabilmek amacıyla yola çıktık. 

Biz bu davanın adamıyız, bu dava için ömrümüzün sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Reisimizin izinde onun yolunda millete dürüstçe hizmet edebilmenin çabası içindeyiz.