VELİ ÇITIŞLI; SEÇİME HAZIRIZ

VELİ ÇITIŞLI; SEÇİME HAZIRIZ

İyi Parti Denizli GİK üyesi Veli Çıtışlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklamasından sonra yaptığı açıklamada, seçime hazır olduklarını belirtti. Partisinin Muğla’da düzenlediği…

İyi Parti Denizli GİK üyesi Veli Çıtışlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklamasından sonra yaptığı açıklamada, seçime hazır olduklarını belirtti. Partisinin Muğla’da düzenlediği toplantıya katılan Çıtışlı, “İyi günler Türkiye’yi bekliyor. Seçimlerde inşallah başarılı olacağız” dedi.

Kendileri hakkında yapılan çeşitli spekülasyonların üstesinden geldiklerini ve şimdi de Türk Milleti’nin önüne çıkmaya hazırlandıklarını belirten Veli Çıtışlı, “Cumhur ittifakının küçük ortağı tarafından adeta İyi Parti seçimlere giremesin kabilinden yapılan erken baskın seçim tarihinin beklenilenden de öne alınmasının, ülkemizin gidişatının hiç de iyi olmadığı göstermektedir. Ekonomik çöküşün hızlanması, Yolsuzluk ve yoksulluk olaylarının hızla artışa geçmesi ittifakı erken seçime zorlamaktadır. İyi Parti olarak, bizim de Bu ülkeye ve milletimize huzur, refah ve mutluluk getirmek için acelemiz var. Erken seçim veya zamanında seçim hangi tarihte nasıl yapılırsa yapılsın biz her türlü seçime hazırız. “ dedi.

İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, “Türk milletine vereceğimiz en büyük seçim taahhüdü Parlamenter sistemi yeniden tesis etme vaadi olacaktır. Türkiye Cumhuriyet’ini tekrar kuruluş ayarlarına döndürülecektir. Genel Başkanımız bu konuda kararlıdır ve bizde onu takip ediyoruz. Ülkemizde demokrasi,  hukuk devletinin şekillendirilmesiyle ülkemizdeki, ekonomik, hukuksal ve diğer konulardaki kokuşmuşluğun önüne geçmek istiyoruz.” Dedi.

Veli Çıtışlı bütün imkansızlıklara rağmen, güvenli ve güzel bir siyasi oluşumu hayatiyete geçirdiklerini belirterek, “Bize Parti kuramaz dediler kurduk. Kongre yapamaz dediler yaptık. Basın ve medya organları yok saymasına rağmen varız. Türk Milleti’nin kalbinde yerimizi aldık. Şimdi seçime katılamaz dedikodusu yapıyorlar. Ancak İyi Parti seçimlere katılacaktır. Türk Milleti bu oluşumu özlemle hasretle beklemektedir. Bu seçimlerde Milletin huzuruna çıkarak bizden beklenilen başarıyı göstereceğiz ve bunu kimse önleyemeyecek” dedi.