VELİ ÇITIŞLI BULDAN PAZARINDA

VELİ ÇITIŞLI BULDAN PAZARINDA

İyi Parti Denizli milletvekili aday adayları ile birlikte Buldan ilçesine giden İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, partilerinin her yerde olduğu gibi Buldan ilçesinde de birinci parti olacağını…

İyi Parti Denizli milletvekili aday adayları ile birlikte Buldan ilçesine giden İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, partilerinin her yerde olduğu gibi Buldan ilçesinde de birinci parti olacağını belirtti. Çıtışlı, “Pazar gezmemizde Buldan halkının bakış açısı çok iyiydi” dedi.

İyi Parti kurmayları seçim çalışmalarına başladılar. Milletvekili aday adayları sıralama ve liste belli olmamasına rağmen ekipler halinde her yeri gezmeye başladılar. GİK üyesi Veli Çıtışlı’da önceki gün Buldan İyi Parti İlçe başkanı Mehmet Tuğrul ile birlikte Buldan pazarında halkın nabzını tuttu.

Pazar yerinde hem pazarcı esnafı, hem de Buldan halkı ile sohbet eden, partisine oy isteyen Veli Çıtışlı, her yerde olduğu gibi Buldan ilçesinde de İyi Parti’ye büyük teveccüh olduğunu belirtti.

Çıtışlı, “Partimiz yeni kurulmasına rağmen, halkın gönlünde yer edinmiş ve iktidar namzedi olmuştur. Buldan pazarında da bunu gördük. İnsanların ekonomik kriz başta olmak üzere son aylardaki olumsuzluklardan bunalmış bir vaziyette iktidar partisinden kurtuluşun Meral Akşener ile olacağını söylüyorlar. Bu da bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Çalışmalar Türk Milleti içindir. İyi Parti Türk Milleti’nin isteği ile kurulmuştur. Kendi içlerinden çıkmıştır. Bundan dolayı halkın yüzündeki tebessüm bizim için çok önemli” dedi.