Vekil Arpacı ziyaretlerini sürdürüyor

Vekil Arpacı ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilmesi nedeniyle yaptığı ziyaretlere hız verdi.

Honaz Belediyesi’ni, CHP Bozkurt İlçe Başkanlığı’nı, Bozkurt Belediyesi’ni, Çardak İlçe Başkanlığı’nı, Baklan İlçe Başkanlığı’nı, Çivril İlçe Başkanlığı’nı, Bekilli İlçe Başkanlığı’nı ve Çal İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Arpacı, parti üyeleriyle birlikte seçim sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Arpacı, ilçe örgütlerinin ziyaretinin yanı sıra Çal’da bulunan şarap fabrikalarını da ziyaret etti.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili olarak seçilmesi nedeniyle yaptığı ziyaretlere hız verdi. CHP’li Arpacı 20 Haziran ve 21 Haziran’daki ziyaretlerinde Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Bozkurt İlçe Başkanı İbrahim Önder İdem, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çardak İlçe Başkanı Cemil Kara, Baklan İlçe Başkanı Belma Aycan, Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Bekilli İlçe Başkanı Oğuz Damlı ve Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ile bir araya gelerek parti üyeleriyle birlikte seçim sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Arpacı, ilçe örgütlerinin yanı sıra Çal’da Küp Şarap Fabrikası, Ezel Şarap Fabrikası ve Kuzubağ Şarap Fabrikası’nı ziyaret etti.

BİRLİKTE ÇALIŞARAK, HONAZ'I DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i ziyaret eden CHP’li Arpacı, “Genel seçimlerde yapmış oldukları çalışma ve destekleri için teşekkürlerimizi sunduk. Her şey güzel olacak diyerek çıktığımız yolda derman belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen belediye başkanlarımız halkımızın yanında... Birlikte çalışarak, Honaz'ı daha da güzelleştireceğiz” dedi.

BOZKURT'A DEĞER KATMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Bozkurt İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı İbrahim Önder İdem, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve parti üyelerimizle bir araya gelen Arpacı, parti üyelerine seçimlerde yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Arpacı, “Emek veren herkesin yanındayız ve birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu. İlçe örgütü ziyaretinin ardından Bozkurt Belediye Başkanlığı’na giden Arpacı, “Sosyal belediyeciliğin ne anlama geldiğini somut örnekleriyle ortaya koyan Belediye Başkanımız Birsen Çelik'i ve tüm ekibini kutluyorum. Halkımızın talepleri doğrultusunda hareket ediyor, şehrimizin gelişimi için çalışıyoruz. Bozkurt'a değer katmak için birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇARDAKLI HEMŞEHRİLERİMİZİ DERMAN BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

Çardak İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Cemil Kara ve partililerle buluşan Arpacı, “Seçimlerde yapmış oldukları çalışmalar için teşekkürlerimi sundum. Çardak tüm güzellikleri hak eden ve Denizli’mize değer katacak bir ilçemiz. Yerel seçimlerde Çardak ilçemiz için mücadelemizi sürdürecek ve hemşehrilerimizi sosyal demokrat, derman belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

Baklan İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Belma Aycan ve partililerle bir araya gelen Arpacı, partililere seçimde yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Arpacı, daha sonra Baklanlıların ve esnafın yaklaşan bayramını kutladı.

ÇİVRİL’DE BELEDİYEYİ KAZANACAK, ÇİVRİL’E YENİ BİR VİZYON KATACAĞIZ

Çivril İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP’li Şeref Arpacı, İlçe Başkanı Bedri Ataş ve partililerle bir araya geldi. Arpacı, “Çivril'i kalkındırmak ve halkımıza daha iyi bir yaşam sunmak için sahadayız. Halkımızın beklentilerine kulak verecek, sorunlara çözüm olacak bir yönetim için birlikte çalışacağız. Çalışmalarımızla ve hemşehrilerimizin desteğiyle Belediye’yi kazanacak, Çivril’e yeni bir vizyon katacağız” diye konuştu.

Bekilli İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Oğuz Damlı ve partililerle bir araya gelen Arpacı, “Bekilli’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için birlikte çalışacağız. Seçimlerde yapmış oldukları çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HEDEFİMİZ, CHP OLARAK YERELDE İKTİDAR OLMAK

CHP’li Şeref Arpacı, Çal İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmada İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve partililerle bir araya geldi. Arpacı, “Bugün burada güçlü bir dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha hissettik. Hedefimiz, CHP olarak yerelde iktidar olmak” ifadelerini kullandı.

ARPACI, ÇAL’DA ŞARAP FABRİKALARINI DA ZİYARET ETTİ

Arpacı, ilçe örgütlerinin yanı sıra Türkiye'nin şaraplık üzüm cenneti Çal’da bulunan Çal Bağ Yolu’ndaki şarap fabrikalarını ziyaret etti. Çal Bağ Yolu’nun Denizli turizmine yaptığı katkıya değinen Arpacı, Küp Şarap Fabrikası, Ezel Şarap Fabrikası ve Kuzubağ Şarap Fabrikası’nı ziyaret etti.