Ve.. SMA Hastası Minik Yağız Alp Tedavi olacak..!

Ve.. SMA Hastası Minik Yağız Alp Tedavi olacak..!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayından bu yana Valilik tarafından onaylanan hesap numarası üzerinden yardım toplanılan SMA hastası 2 yaşındaki Yağız Alp bebek, nihayet tedavi parasının toplanması ile…

Öğretmen bir babanın çocuğu olan 2 yaşındaki minik Yağız Alp, 6 aylık kampanyanın ardından toplanan yardım paraları ile tedavi olabilecek. Sevindirici haber, ilimizdeki diğer SMA’lı çocukların aileleri için de umut oldu.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayından bu yana Valilik oluru ile kampanya başlatılan Öğretmen Ramazan Yılmaz’ın 2 yaşındaki Minik oğlu Yağız Alp kampanyasında hayırsever insanların destekleri ile 2.2 milyon dolar toplanarak, tedavi olmasının yolu açıldı. Aileyi büyük mutluluğa sevkeden olay sonrasında, ilimizdeki diğer SMA’lı çocuklara umut olması için Acıpayam Uçarı Gölet alanında bir piknik düzenlendi. Kaymakam ve Belediye Başkanları başta olmak üzere, Türk Eğitim Sen’li öğretmenlerinde katıldığı piknikte mavi balonlar uçuruldu.

SMA hastası çocukların ailelerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması, dostluk ve kardeşlik ortamında yardımlaşmanın yapılmasını amaçlayan “Mavi Balonn Uçuralım” piknik etkinliğinde SMA hastası olan ve kampanyası devam eden Denizli Tavaslı uzman Jandarma bir babanın 4 yaşındaki oğlu Egehan’da vardı.