Ve, Milli Eğitim Müdürü Belli oldu

Ve, Milli Eğitim Müdürü Belli oldu

Günlerdir 22 ismin, Milli Eğitim Müdürü olmak için başlattığı çalışma, Süleyman Ekici’nin Milli Eğitim Müdürü olmasıyla sonuçlandı. Eski AKP milletvekillerinden Mithat Ekici’nin yeğeni olan…

Günlerdir 22 ismin, Milli Eğitim Müdürü olmak için başlattığı çalışma, Süleyman Ekici’nin Milli Eğitim Müdürü olmasıyla sonuçlandı. Eski AKP milletvekillerinden Mithat Ekici’nin yeğeni olan Süleyman Ekici süreç boyunca zaten siyasi olarak önde bulunuyordu.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün boş koltuğu doldu. Emekliliğe ayrılan Mahmut Oğuz’un yerine Çal eski İlçe Milli Eğiti Müdürü Süleyman Ekici atandı.

Çal ilçesinin önemli ailelerinden Ekici ailesine önemli bir görev daha geldi. Eski milletvekili Mithat Ekici, İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Ali Ekici, Aydın İl Emniyet Müdür Suat Ekici, Ege Üniversitesi’nde görevli, Yörük Kültürü araştırma ve geliştirmesi de Yörüklerin abisi Prof. Dr. Metin Ekici gibi önemli görevdeki kişilere bir yenisi daha eklendi. Çal eski İlçe Milli Eğiti Müdürü Süleyman Ekici, emekliliğe ayrılan Mahmut Oğuz’un yerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Kararın Resmi Gazete’de yayımlanması bekleniyor.

Çal’da 11 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak görev yapıyor. Strateji Geliştirme Hizmetleri Birimi’nin müdürlüğünü yapan Ekici artık İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak.