VE, DİŞLİ BEBEK ASKER OLDU

VE, DİŞLİ BEBEK ASKER OLDU

Salih - Şengül Çelik’in oğlu olarak 1996 yılında dişli olarak doğan ve o yıllarda “Dişli Bebek” olarak haberini yaptığımız Kürşat Çelik, acemi birliği olan Amasya’ya önceki gün gece yolcu edildi.

Salih - Şengül Çelik’in oğlu olarak 1996 yılında dişli olarak doğan ve o yıllarda “Dişli Bebek” olarak haberini yaptığımız Kürşat Çelik, acemi birliği olan  Amasya’ya önceki gün gece yolcu edildi.

“Dişli bebek” olarak ilimizde ünlenen, sessiz sedasız bir gençlik geçirdikten sonra asker olan Kürşad Çelik, Amasya’ya ailesi ve arkadaşları tarafından uğurlandı.

Baba Salih Çelik, “Daha dün gibi. 1996 yılında doğduğunda ağzında dişi vardı. Bu yüzden basın mensupları haberlerini yapmıştı. Bizim dişli bebek büyüdü, İlkokul, Ortaokul, Lise derken sessiz sedasız askerlik çağına gelmiş. Yılların ardı ardına aktığı ve bizim hızına yetişemediğimiz bu yıllar sonra, iki yıl tecilli olduktan sonra 98/2 tertip olarak Dişli Bebeğimiz asker oldu. Allah’ın izniyle kendisini Acemi birliğinin bulunduğu Amasya’ya geçtiğimiz Cumartesi gecesi uğurladık.  Şimdi artık asker yolu gözlüyoruz” dedi. Kürşat Çelik’e hayırlı teskereler diliyoruz.