Vatandaşlar bize sıcak bakıyor

Vatandaşlar bize sıcak bakıyor

14 Mayıs seçimlerine günler kala çalışmalarına devam eden Memleket Partisi Denizli Milletvekili adayları, Denizli’deki tüm ilçeleri karış karış gezmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce liderliğinde seçimlere hazırlanan Memleket Partisi Denizli’de de çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli’deki ilçelerin neredeyse tamamını mahalle mahalle gezen Milletvekili adayları ve partililer aynı zamanda Delikliçınar Meydanı'nda da her gün stant kurarak seçmeni bilgilendirmeye devam ediyor. Stantta her gün en az bir milletvekili adayı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI DERİCİ ROZETLERİ TAKIYOR

İlk kez kendi logosuyla seçimlere katılacak olan ve hiçbir ittifakta yer almayan Memleket Partisi, Genel Başkan Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı seçtirmek ve parlamentoda da sıra almak için seçmene yönelik çalışmalarını sürdürürken, "Tek Adam" sisteminin yanında seçmene dayatılmaya çalışılan "Tek Aday" sistemine karşı üçüncü yolun Memleket Partisi olduğunu seçmene aktarmaya çalışıyor. Saha çalışmalarında, sert siyaset yerine proje bazlı yaklaşımlar sergileyen parti kurmayları ve Milletvekili adayları, seçmen tarafından da büyük bir sevgiyle karşılaşmaya devam ediyor. Süreci değerlendiren Milletvekili Adayı Erhan Derici,” Partimiz yeni olmasına rağmen vatandaşımızın Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye  gösterdiği ilgi ve destek bizleri mutlu ediyor. Halkımız partimize katılıp üye olarak bizlere destek olmak istediklerini, Muharrem İnce’ye duydukları güvenle Türkiye’yi fabrika ayarlarına döndürmeye katkı sağlamak istediklerini belirtiyorlar. Bizlere de rozetlerini takarak Memleket Partimi ailemizi her gün daha da genişletiyoruz.”dedi.