UYGUR, STK KURULUŞLARI İLE BULUŞACAK!

UYGUR, STK KURULUŞLARI İLE BULUŞACAK!

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur Denizli’ye geliyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin ‘Türkiye Yüzyılı STK Buluşmaları’ adı altında geliştirdiği proje kapsamında AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur 30 Aralık Cuma günü Denizli’ye geliyor.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un Denizli programına ilişkin detayları paylaştı. Uygur 30 Aralık Cuma günü saat 11.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi ziyaretini gerçekleştirecek. Saat 12.00’da ise Esnaf ziyaretlerinde esnaflar ile bir araya gelecek. Genel Başkan Yardımcısı Uygur saat 14.00’de ise Türkiye Yüzyılı programı kapsamında Denizli’de Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşacak.  Buluşma Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’de yapılacak. Uygur 17.00’de  Ticaret Odası Başkanlığı’nı 17.30’da Sanayi Odası Başkanlığı’nı 18.00’da AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ve 19.00’da Denizli İhracatçılar Birliği’ni ziyaret edecek. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’un programı 19.30’da sonlanacak.

AK Parti İl Başkanı Güngör, AK Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarına önem verdiğini belirterek” Parti olarak gerçekleştirdiğimiz istişarelere önem veriyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları Türkiye’nin geleceği için oldukça önemli. AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Belgin Uygur’un katılacağı program Denizli için çok önemli. Bu toplantının yeni Türkiye yüz yılı için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum” dedi.