USTANIN İZİNDEN GİDİYORLAR

USTANIN İZİNDEN GİDİYORLAR

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Acıpayam’da iki yıldır sürdürülen üç telli tırnak curası dersleri projesi gençlerin çabalarıyla yol kat etti ve TRT Haber’e konu oldu

Acıpayamlı sanatçı  Sadi Cesuroğlu tarafından kırsal köylerimizdeki yetenekli çocuklarımızın yerinde keşfedilerek oluşturulan üç telli’nin unutulmaması ve gelecek kuşaklara aktarılması projesi hayata geçirildi.

Günümüzde icracısı 40 kişiyi geçmeyen bu enstrüman Acıpayam Belediyesi Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan sayesinde emin adımlarla gelecek kuşaklara aktarılacak.

Acıpayamlı sanatçı Sadi Cesuroğlu, iki yıldır emek verdiğimiz ve meyvelerini yetenekli Acıpayamlı çocuklarımız ile aldığımız projemiz Acıpayamımıza ve sanata değer veren herkese hayırlı olsun. Proje süresince büyük katkılarından ve desteklerinden dolayı Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan’a, Konservatuvar Müdürümüz Mansur Kaymak Hocamıza,Belediye Kültür Müdürlüğüze ve TRT Haber  muhabiri Murat Demirbilek’e teşekkür ediyorum.Memleketimizde sanata değer veren,öğrenmek için çabalayan çocuklarımıza gençlerimize örnek olmasını temenni ediyorum’’dedi.