USED Gençleri Norveç’e götürüyor

USED Gençleri Norveç’e götürüyor

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği Gençleri Norveç’e götürüyor.

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği Gençleri Norveç’e götürüyor.

 Kısa adı USED olan Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneğinin  “Ayrımcılıkla mücadelede gençlerin politika gelişmesi” başlıklı projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. Proje kapsamında Türkiye genelinde 18 genç 12 günlük eğitim için Norveç’e götürülecek. Katılımcı gençlerin tüm masrafları Erasmus+ programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansından alınan hibe ile gerçekleştirilecek.

POLGE projesi iletişim sorumlusu Atakan Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “USED dışında Norveç, Fransa, Çekya, Litvanya ve Türkiye’den Pamukkale Üniversitesi Uluslararası Genç Eğitimciler Topluluğundan 45 gencin Norveç’te buluşacağını ve eğitim sürecinde katılımcının niteliklerini artırması; projenin amaçları doğrultusunda yetkinlik kazanması ve politika üretebilir hale gelmelerinin beklendiğini”söyledi.

 için internet üzerinden online başvuru formu düzenlendi. Seçimlerin şeffaf olması ve bir çok gence fırsat eşitliği tanımak için başvuru formları üç bağımsız uzman tarafından değerlendirilerek Norveç ekibine katılacak gençler belirlenecek. Başvuru formlarına USED’in sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.