Ünlü şair ve yazar Genç, Büyükşehir’le Ramazan’ın konuğu oldu

Ünlü şair ve yazar Genç, Büyükşehir’le Ramazan’ın konuğu oldu

Prof. Dr. Nurullah Genç, şiir ve anıları ile gönüllerde iz bıraktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının dolu dolu yaşanması için ilahi dinletilerinden tasavvuf musikisine tiyatrodan söyleşiye hazırladığı etkinlikler kapsamında bu kez ünlü şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’i ağırladı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan programlarında bu kez ünlü şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Denizlililerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Prof. Dr. Genç, insanın hayatının güzelleşmesi için güzellikten yana tavır alması, iyi, güzel ve doğrudan yana fiiller içerisinde olması gerektiğini söyledi. Nurullah Genç, Denizlililere çok sevilen şiirlerini seslendirerek, katılımcıların gönüllerinde iz bıraktı. 

Büyükşehir’le Ramazan’da son program Cumartesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, program sonunda etkinliğe katılan izleyicilere ve ünlü şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’e teşekkür etti. Herkesin şimdiden Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eden Değirmenci, Prof. Dr. Genç’e günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide verdi. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan’ın son programı 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 22.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi ve Aykut Kuşkaya, tasavvuf müziği konseri verecek. Ücretsiz konsere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.