ÜNLÜ HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK ÇALLI OLDU

ÜNLÜ HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK ÇALLI OLDU

Ümit Öztürk, Çal ilçesinin Peynirci mahallesinde 20 dekar arazi aldı, ceviz dikti

“Bu topraklar cennet köşesi gibi” dedi, toprak satın aldı.

Türkiye’de futbol camialarının yakından tanığı isim olan hakem Ümit Öztürk, Çal ilçesinin Peynirci mahallesinde 20 dekar arazi aldı, ceviz dikti. Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret eden Öztürk, “Toprağım burada, artık Çallı oldum. Yazlık evde yapacağım. Bu topraklar cennet köşesi gibi” dedi. Başkan Akcan ise, “Ümit hocanın yolu açık olsun. Kendisini Şampiyonlar Ligi finallerinde görmek istiyoruz” yorumunda bulundu.

40 yaşındaki başarılı hakem Ümit Öztürk, geçen yıl Çal’ın Peynirci mahallesinde 20 dekar arazi satın aldı. Bu yıl da araziye ceviz dikti. Süper Lig maçlarındaki başarılı performansıyla dikkat çeken Öztürk, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. Akcan ile Öztürk yaklaşık 2 saat görüştü.  Başkan Akcan, “Ümit hocam Denizli’nin gururu. Hepimiz kendisiyle gurur duyuyoruz.  Çal’dan arazi alması ve ev yapacak olması bizleri mutlu etti. Ümit hocanın yolu açık olsun. Kendisini Şampiyonlar Ligi finallerinde görmek istiyoruz” dedi.

Ümit Öztürk ise Çal’ı çok sevdiğini söyleyerek,  “Stresli  bir işimiz var. Çal çok sakin ve adeta cennetten bir köşe. Ceviz bahçesine bir de yazlık ev yapacağım. Burada dinlenip, stres atacağım. Neden Çal’a geldim? Çok güzel bir yer O’nun için geldim. Adeta cennetten bir köşe burası. Havası, suyu, toprağı harika. Buradan toprak aldığım için artık Çallıyım. Bundan sonra Çallı hemşehrilerim ile sık sık bir araya geleceğim” diye konuştu.