UMUDUN RENKLERİNİ GÖTÜRDÜLER

UMUDUN RENKLERİNİ GÖTÜRDÜLER

İlimizin başarılı eğitim öğretim kurumlarından Lütfi Ege Anadolu Lisesi öğrencileri, PAÜ Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören miniklere yaptıkları resimleri götürdüler, kendi müzik gurupları…

İlimizin başarılı eğitim öğretim kurumlarından Lütfi Ege Anadolu Lisesi öğrencileri, PAÜ Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören miniklere yaptıkları resimleri götürdüler, kendi müzik gurupları ile moral vermeye çalıştılar.

Lütfi Ege Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal etkinlik programı çerçevesinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisinde tedavi gören minikleri gülümsetebilmek ve onlara bir nebze olsun hastalıklarını unutturarak moral verebilmek için çizgi film karakterlerinin bulunduğu resimleri götürdüler. Müzik gurubu da miniklerin gönüllerine hitap etti.

Konu hakkında açıklama yapan okul yönetimi, öğrencilerin sosyal etkinlik kapsamında düzenledikleri bu tür etkinlikleri her zaman uygulamaya koyduklarını belirterek, “Lütfi Ege Anadolu Lisesi olarak sosyal etkinlik yönetmeliği kapsamında öğretmenlerimizden ve sosyal kulüplerimizden gelen sosyal projeleri daima idare olarak değerlendirir ve uygulamaya koyarız.

Bu bağlamda okulumuz görsel sanatlar öğretmenimiz Nalan Akman'ın öğretim yılı başında önerdiği "Umudun Renkleri" projesi kapsamında yağlıboya ünlü çizgi film karakterlerinin yer aldığı tablolarımızı PAÜ Onkoloji servisinde bulunan çocuk hastalarımıza hem moral olması hemde onları bir nebze olsun güldürebilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlendi.

25 öğrencimizin yaptığı tablolarımızı yine kendi öğrencilerimizden oluşan bir müzik gurubu eşliğinde üniversite hastanesine giderek orada bulunan çocuk hastalara hediye ettik.

Bu bağlamda okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Nalan Akman ve müzik öğretmeni Merter Özer önderliğinde emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” Denildi.