ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MEMLEKET’TEYİM

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN MEMLEKET’TEYİM

Memleket Partisi Merkezefendi ilçe başkanlığı, ardından İl Başkanlığı derken, şimdi partisinin 1. Sıra milletvekili adayı olan Erhan Derici, partisinden umutlu olduğunu belirtiyor.

Memleket Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Erhan Derici, Kulvar Gazetesi çalışanlarına kendisini tanıttığı röportajında, Memleket Partisi ne giriş sürüvenini, partisinin konumunu ve seçimlerde neler yapabileceklerini anlattı.

Erhan Derici, yorucu seçim çalışmalarının ardından, dinlenmek için  evine çekildiği sırada verdiği röportajında; kendisini tanıttıktan sonra “Bugüne kadar oy vermekten öte bir şey yapmadım. Ama çocuklarımın geleceği için neler yapabileceğimi düşünürken, Memleket Partisi’nde siyasete girdim. Mevcut partilerin yaptıkları beni tatmin etmedi. İşte bu arada neler yapabilirim, nasıl yardımcı olabilirim dişe arayışlar içine girdiğimde, kurulan üçüncü yol Memleket Partisi’ne girdim. Burada mücadele etmek istedim. Siyasette yeni insanlar olmalı, yeni yüzler olmalı. Bende bunun parçası olmalıydım.”

Dediği röportajında şunları söyledi;