Uğur Gökbel: BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Uğur Gökbel: BOYUN EĞMEYECEĞİZ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye ile ilgili yaptırım kararlarına tepki gösterdi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel:

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye ile ilgili yaptırım kararlarına tepki göstererek, “Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Bize tehdit ve dayatmalarla istediklerini yaptıramazlar, boyun eğdiremezler, diz çöktüremezler” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Rahip Brunson’un serbest bırakılmaması nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül hakkında aldığı yaptırım kararının skandal olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk devleti olduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Kimse Türkiye’ye ne yapacağını dayatamaz. Bu, Amerika Birleşik Devletleri de olsa hiçbir devlet ve kurumun haddine değildir. ABD’nin tavrı açıkça düşmanlıktır. Saldırganlıktır. Yıllardır Türkiye’nin düşmanlarını, hem Irak, hem de Suriye’nin kuzeyinde desteklemeye, PKK ve dışarıdaki uzantılarıyla işbirliğine devam etmektedirler. Bunu da, Türkiye’nin haklı tepkilerine kayıtsız kalarak, adeta kulak tıkayarak sürdürmektedirler. Diğer yandan 15 Temmuz’da ülkemizin bekasına kast eden ihanet şebekesinin liderine ve yönetim kadrolarına kucak açmışlar ve ülkelerinde beslemektedirler. Gelinen noktada aldıkları bu yaptırım kararı ile artık niyetleri, düşmanlıkları apaçık gözler önüne serilmiştir” dedi.

AMACINIZA ULAŞAMAYACAKSINIZ

Amerika’nın başını çektiği emperyalizmin ekonomiye spekülatif müdahaleler yaparak, AK Parti iktidarını Türk Milleti nezdinde itibarsızlaştırmaya çalıştığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Şunu bilmiyorlar; Bu millet ülkesinin bekası için aç kalmayı, ölmeyi göze alan bir millettir. Kurtuluş savaşındaki, Çanakkale’deki ruh, halen dimdik ayaktadır. Milletimiz, bunu da 15 Temmuz’daki direnişiyle ortaya koymuştur. Ne yaparsanız yapın, Türkiye’ye boyun eğdiremeyecek, diz çöktüremeyeceksiniz. Amacınıza asla ulaşamayacaksınız” dedi.