TÜRKİYE SÜRECİ İYİ YÖNETMEK ZORUNDA

TÜRKİYE SÜRECİ İYİ YÖNETMEK ZORUNDA

Partisinin il başkanlığını ziyaret ve ilimizde temaslarda bulunmak üzere gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Pazar günü esnaf Sarayı’nda Denizli halkına…

Partisinin il başkanlığını ziyaret ve ilimizde temaslarda bulunmak üzere gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Pazar günü esnaf Sarayı’nda Denizli halkına Türkiye gündemini aktarırken; bugün de DGC’de düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye gerçeklerini dile getirdi.  

Bazı temaslarda bulunmak için ilimize gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Pazar günü Denizli Esnaf Sarayı’nda partililer ile buluştu. Milletvekili Yasin Öztürk ve İl Başkanı Hasan Akgün’ünde hazır bulunduğu toplantıda, Türkiye’nin içinde bulunduğu güç durumu özetleyen, Türkiye’nin bütün emperyalist ülkeler tarafından maddi ve manevi kuşatıldığını dile getiren Yavuz Ağıralioğlu, “Suriye batağından. Ekonomik ambargolara kadar bir dizi  tehdid altında olan ülkemiz, zor bir süreci yönetmek zorunda. Mevcut hükümet süreci yönetmekte zorlanmaktadır. Dikkatli olmak zorundayız.” Dedi.

Bugün de sabah saatlerinde DGC'de bir basın toplantısı düzenleyen İyi Parti Genel Bşkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye’nin çok zor şartlar altında olduğunu, özellikle ekonomik buhranın btün kesimlerce hissedildiğini belirtti.

Milletvekili Yasin Öztürk ve İl Başkanı Hasan Akgün ile partililerin yalnız bırakmadığı basın toplantısında adeta bütün kesimleri uyaran Yavuz Ağıralioğlu, “Bir taraftan terör koridoru oluşturulmak isteniyor, diğer taraftan da ekonomiyi yok etmekle tehdit eden ülkeler var. Tam bir kıskaca alınmak isteniyoruz. Ekonomik kriz derinleştikçe bütün kesimler hissetmeye başladı. Bunun yanında askeri operasyonların getirdiği mali yük, çeşitli zam ve yaptırımlarla millete yansıtılmaya çalışılmaktadır” şeklinde konuştu.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağıralioğlu, toplumda büyük bir savrulmanın olduğunu,  ekonomik çıkmazlar yüzünden intiharların meydana geldiğini, Türk Yurdunun ilk defa evlatlarını da öldürüp intihar eden vakalar gördüğünü, bunun da ümitsizlikten kaynaklandığını, atanamayan  ve ücretli öğretmenlerin de başlı başına bir sorun olduğunu ve yöneticilerin tüm bunları dikkate alıp o ciddiyetle bir yönetim yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Ağıralioğu, halkının dertlerini duymayan ve sorunlara çözüm getirmek yerine siyasi rakiplerinin açıklarını arayan bir yönetimin, devleti yönetemeyeceğini söyledi.