Türkay Berberoğlu’nun Bir Bilinmeyeni Daha

Türkay Berberoğlu’nun Bir Bilinmeyeni Daha

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında güvercin sevdalılarıyla bir araya geldi.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki güvercin tutkunlarıyla bir araya geldi.

Çoğu Kimse Bilmez!

Güvercin severlerinden de yerel seçimde destek sözü alan Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Çoğu kimse bilmez ama bende tam bir güvercin hastasıyımdır. Bugüne kadar yüzlerce güvercinim oldu. Denizli’deki güvercin severler, dernek başkanları ve üyeleri bana desteklerini göstermek için toplantı organize etmiş. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Desteklerini Açıkladılar

Bu toplantı benim gibi bir güvercin tutkunu için çok anlamlı ve önemli bir toplantıydı. Güvercin tutkunlarına hazırladığım 41 projelerden bahsettim. Belediye başkanı seçilmem halinde en kısa sürede güvercin sevdalıları için ücretsiz kümes alanları, güvercin yarışmaları, güvercin pazarı, güvercinciler lokalini hayata geçirip hizmetlerine sunacağımızın sözünü verdik.

Bu güzel toplantıyı organize edenlere, uzaktan yakından gelip bana destek sözü verenlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Amacım, Pamukkale İlçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde yönetmektir. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için artık yıllarını artık boşa harcamayacak. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak. Destek sizden hizmet ben ve ekibimden. Biz gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazırız. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor ” dedi