Türkay Berberoğlu’na Tam Destek

Türkay Berberoğlu’na Tam Destek

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışması kapsamında Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu’na, belediye meclis üyesi adayları Demet Değirmenci, İlmi Köse, Hatice Çalık, Yunus Emre Yardım, Gürkan Günay, Nevzat Öter ve Mikail Avcı’ da eşlik ederek destek verdi. Mahalle sakinlerinin hep kazılı yollarla ilgili, belediye otobüslerinin az sefer sayısı, belediye hizmetlerinin mahalleye ulaşmaması ve mahalle sakinlerine bir çöp poşetinin bile çok görülmesiyle ilgili şikâyetlerini dinleyen Başkan Adayı Berberoğlu, hazırladığı 41 projesini anlattı.

Çöp Poşetini Bize Çok Gördüler

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Amacımız, esnafımızla, mahallelilerimizle birlikte el ele verip, Pamukkale İlçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde yönetmektir. Belediye hizmetlerini hiç kimseyi ayırmaksızın herkese eşit ulaşmasını sağlamaktır. Bugün seçim çalışması için ziyaret ettiğimiz Fatih Mahallesi sakinleri mahallenin kazık yollarını, belediye otobüslerinin az sefer sayısı nedeniyle ulaşımda yaşadıkları sorunları, belediye hizmetlerinin ilçe merkezine yakın mahalle olmasına rağmen Fatih Mahallesi’ne ulaşmaması ve en önemlisi de ilçe sakinlerine bir çöp poşetinin çok görülmesini anlattılar.

Bu güne kadar çözüme ulaşamamış sorunlarının, çözümlerinin hazır olduğunu, hizmet için sabırsızlandığımızı belirttim. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Misafir perverlikleri için ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımın seçim çalışmamda bana verdikleri destek için çok teşekkür ederim. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak” dedi