Türkay Berberoğlu,"Gençler Önceliğimiz"

Türkay Berberoğlu,"Gençler Önceliğimiz"

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu ve belediye meclis üyesi adayları oluşturulan dört farklı ekiple mahallelerde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Denizli’de aylardır yaptığı seçim çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan, 7 den 70’e ilçe sakinlerinin sevgisini ve desteğini kazanan, ilçenin flas belediye başkan adayı İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, tüm meclis üyesi adaylarıyla birlikte oluşturulan dört farklı ekiple seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Berberoğlu ve ekipleri bugün Mehmetçik, Bağbaşı, Kınıklı mahalleleriyle Demokrasi Meydanı’nda seçim çalışmalarına devam etti.

Dört Koldan Çalışmalara Devam Ediyor

Tüm ilçede dört koldan seçim çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çeken Başkan Adayı Berberoğlu, esnaf, vatandaş ve mahalle sakinleriyle sohbet etti, 31 Mart yerel seçiminde destek istedi. İlçenin büyük bölümünde mahallelerde üçüncü tur, bazı mahallelerde de ikinci tur seçim çalışmasına başladıklarını belirten Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Bugün ben ve meclis üyesi adaylarımdan oluşan dört farklı ekiple ilçenin dört farklı bölgesinde seçim çalışmalarımıza devam ettik. Mahalle sakinlerimizin, mahalle esnaflarımızın desteğini isteyip oylarına talip olduğumuzu ve o oyların kendilerine hizmet olarak döneceğinin garantisini verdik. Birlikte Pamukkale’yi kalkındıracağımızın üstüne basa basa sözünü verdik. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. İlçede gidilmedik ev sıkılmadık el kalmayacak. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor ” dedi.

Gençler Önceliğimiz

Seçim çalışmaları kapsamında gençlerden büyük destek gördüklerine dikkat çeken Türkay Berberoğlu, ‘Geleceğimiz, gençlerimiz bizim her şeyimiz. Hazırladığım 41 proje içinde gençlerimize apayrı bir yer verdi. Her mahallede en az bir spor tesisi yapılacak. Pamukkale e-spor klubü kurulacak ve yarışmalar düzenlenecek. Gezici kütüphanemiz her mahallemize belirlenen program dahilinde mutlaka uğrayacak, gençlerimizin hizmetinde olacak. Belediye önderliğinde mahallelerde ücretsiz e – ticaret, dijital pazarlama, sosyal medya eğitimleri vereceğiz. Bisiklet ve kaykay parkurunu aktif hale getirilecek. Gençlerin çok seveceği adeta akın edeceği Pamukkale Müzik Festivalleri düzenlenecek. Ortaokul öğrencilerimize ücretsiz Pamukkale turları düzenleyeceğiz. Kesinlikle gençler arasında Pamukkale survivor etkinliği düzenlenecek. Airsoft ve paintboll sahası kurulacak. En kısa sürede amatör müzik stüdyosu kurulacağı sözünü gençlerimize verdim. Büyük ilgi, sevgi ve desteklerinden ötürü mahalle sakinlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum’ dedi