Türkay Berberoğlu, ‘Yarım kalmış işleri bitirmekte bize nasip olacak’

Türkay Berberoğlu, ‘Yarım kalmış işleri bitirmekte bize nasip olacak’

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına Aktepe, Deliktaş Asmalı Evler Mahallelerinde devam etti.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmasına Aktepe, Deliktaş Asmalıevler Mahallelerinde devam etti. Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerinden yerel seçimde destek istedi. Deliktaş Mahallesi’ne de Ramazan Ayının başlangıcı nedeniyle şehitler için düzenlenen lokma hayrına katılan Başkan Adayı Berberoğlu, vatandaşların büyük ilgisi ve desteğiyle karşılandı. Berberoğlu, mahalle sakinlerine ulaşılabilir bir başkan olacağının teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı.

Video Çekip Söz Verdi
Aylardır yaptığı seçim çalışmaları ve açıkladığı ilçeye çağ atlatacak 41 projesiyle seçmenin gönlünde taht kurmayı başaran Türkay Berberoğlu, Aslalıevler Mahallesi’nde seçim yatırımı olarak başlatılan ancak bir türlü bitirilemeyen her gün kendisine yüzlerce şikâyetin ulaştığı toz toprak, moloz yığını içindeki sokak ve caddeleri gezdi. Mahalle sakinlerinin haklı şikâyetlerini dinleyen Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, sokak içindeki moloz yığından video çekerek mahalle sakinlerine Türkay Berberoğlu sözü verdi.

Asmalıevler Mahallesi’nde de düzenlenen hayra katıldığını anlatan Berberoğlu, ‘Asmalıevler mahallesi sakinlerinin bitmeyen üst yapı çalışmaları hakkındaki sıkıntılarını bir kez daha dinledim. Asmalıevler Mahallemizde kanayan bir yara haline gelen, bitmeyen üst yapı çalışmalarının 1 Nisandan sonra ivedilikle bitirmek bana nasip olacak. Bununla ilgili mahalle sakinlerimize söz verdim.

1 Nisan’dan itibaren Pamukkale ilçemizde yarım kalan hizmet, yarım kalan yol yapımı, yarım kalan proje, reklam için temeli atılıp çürümeye terk edilen hiçbir proje kalmayacak. Şu an devam eden ve uzun süredir bitmesi beklenen üst yapı çalışmalarını ivedilikle bitireceğimize ve ilçe halkımızı bu zulümden ben kurtaracağım. Pamukkale ilçesi sakinlerinin bir kuruşları bile heba edilmeyecek. Halkın emanetine kesinlikle sahip çıkılacak. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

Muhteşem Projelerini Anlatmaya Devam Etti
Gittiği mahallelerde, seçmenden gelen sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayıp, ruhsatsız olan işyerlerinin tamamının kapatılacağını belirtti. Başkan adayı Berberoğlu, ilçemize bağlı 61 mahallede düzenli olarak gezici kıyafet, eşya toplama otobüsü hattı ve dağıtım hattı oluşturulacak. 18. madde uygulamasından dolayı oluşan problemlerin hepsi en kısa sürede ortadan kaldırılacak. Gazilerimiz ve şehit yakınları Pamukkale Belediyesine ait tüm tesislerden ücretsiz faydalanacak. Beyaz cennet Pamukkale, Anıtkabir ve kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale’yi görmeyen Pamukkaleli kalmayacak. Hızlı belediyecilik hizmetleri kapsamında mahalle muhtarlarımıza tüm mahallelerde nüfusa orantılı olarak, muhtarlıklara bağlı temizlik personeli istihdam edilecek. Pamukkale ilçemiz ülkemizdeki 26 ilden daha büyük. Bu projelerin hepsini sizlerle birlikte hayata geçireceğiz. Başkanlık kapısı herkese, her zaman açık olacak. Halkın işi bitmeden belediye de mesai bitmeyecek. Türkay Berberoğlu sözü’ dedi