Türkay Berberoğlu tüm ekibi ile sahada

Türkay Berberoğlu tüm ekibi ile sahada

Anafartalar, Çamlık, Bağbaşı mahallelerinde seçmeni dinleyen Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Pamukkale’de değişime çok az kaldı. İYİler kazanacak’ dedi

Denizli’de aylardır yaptığı seçim çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan, 7 den 70’e ilçe sakinlerinin sevgisini ve desteğini kazanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, tüm meclis üyesi adaylarıyla birlikte tam kadro sahadalar seçim çalışmasına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında meclis üyesi adaylarıyla Anafartalar, Çamlık, Bağbaşı mahallelerinde seçmeni dinleyen Başkan Adayı Berberoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, 31 Mart yerel seçiminde destek istedi.

Bize Vereceğiniz Oylar Size Hizmet Olarak Geri Dönecek

Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Bugün üç mahallemizde seçim çalışmamıza devam ettik. Meclis üyesi adaylarımızda bana destek verdi. Mahallelilerimizin desteğini isteyip oylarına talip olduğumuzu ve o oyların kendilerine hizmet olarak döneceğinin garantisini verdik. Birlikte Pamukkale’yi kalkındıracağımızın sözünü verdik. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Amacım, Pamukkale İlçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde yönetmektir. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için artık yıllarını artık boşa harcamayacak. Biz gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazırız. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor ” dedi.

Seçim Çalışmalarında Üçüncü Tura Başladı

Seçim çalışmaları kapsamında bazı mahalleleri üçüncü kez ziyaret ederek seçmenle buluştuğuna dikkat çeken yerel seçimin flaş ismi Türkay Berberoğlu, gittiği her yerde 41 kere Maşallah dedirten 41 projesinden de bahsediyor. Berberoğlu, ‘İlçemize çağ atlatacak 41 projemiz hazır. Seçim çalışması için gittim her mahalle de projelerimden bahsediyorum. Hazırladığım projelerimden ilki en kolay ulaşılabilen belediye başkanı ben olacağım. Ayda bir gün değil haftanın her günü başkanlık kapısı ilçe sakinlerimize hep açık olacak. Mesai bitse dahi, vatandaşın işi bitmeden belediyeden ayrılmayacağız. Arayan herkesin ulaşabileceği ve cevap alacağı çağrı merkezi oluşturulacağına söz veriyorum. Büyük ilgi, sevgi ve desteklerinden ötürü mahalle sakinlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum’ dedi