Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başladı

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başladı

Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına 06.00’da ilçenin en uzak mahallelerinden Gözler Mahallesi’nde, Pazar yeri ziyaretiyle başladı.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına güneş doğmadan başladı. Başkan Adayı Berberoğlu, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Gözler Mahallesi’nde sabah erken saatte kurulan pazarda, mahalle sakinleriyle buluşmak için seçim çalışmalarına 06.00’da gece karanlığında güneş doğmadan başladı. Gözler Mahallesinde daha güneş doğmadan başkan adayını karşılarında gören ve büyük şaşkınlık yaşayan pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkay Berberoğlu, Ramazan İmsakiyesi dağıtıp yerel seçimde destek istedi. Pazara gelen çevre mahallelerde yaşayan davetlerini de geri çevirmeyen Başkan adayı Türkay Berberoğlu, üçüncü kez seçim çalışması yapmak için Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerini de ziyaret ederek seçimde destek istedi.

Pamukkale Belediyesi Atık Toplama Merkezine de uğrayarak personele kolaylıklar dileyen Berberoğlu, çalışanlara 5 yıl mutlu huzurlu bir çalışma zamanı geçireceklerinin garantisini ve sözünü verdi.

Projelerini Anlattı, İmsakiye Ve Kartvizit Dağıttı

Gittiği mahallelerde her zaman ki gibi büyük sevgi seli ve destekle karşılanan Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerine ilçeye her alanda çağ atlatacak hazırladığı 41 projesiyle ilgili bilgilerde verdi. Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Seçim çalışmalarım kapsamında beyaz cennet Pamukkale’nin üzerindeki mahallelerimizi, mahalle sakinlerinin yoğun isteği ve daveti üzerine üçüncü kez ziyaret ettim, seçmenle tekrar buluştum.

İlçemizin en uzak mahallelerinden biri olan Gözler’ de Pazar çok erken saatte kuruluyor. Bu pazara da çevredeki mahalle sakinlerimizde haftalık alış verişleri yapmak için geliyor. Bizde sabah 06.00’da hem pazaryerindeki esnafla, hem de mahalle sakinlerimizle bir arada olmak için Gözler’e geldik. Gözler pazarında, pazarcılarımızdan, esnafımızdan mahallelimizden seçimde destek istedik. Ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu Ramazan imsakiyelerimizi dağıttık.

Mahallelimize hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar diledik. Gözler, Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerimizde de seçmenimizle bir araya geldik. Onlara da projelerimi anlatıp destek istedim. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan pazarcı esnafımıza ve mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

Projelerine Çok Şaşırdım

İsim vermeden Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayının açıkladığı projeleri de eleştiren İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ‘Sonunda ittifak adayı yaşanan hayat pahalılığını, dar gelirlinin, emeklinin asgari ücretlinin sıkıntısını anlamış ki halk ekmek açacağını söylemiş. Çöp poşeti dağıtacaklarını da söylemiş. Pamukkale ilçesinde zaten çöp torbası dağıtılıyordu, ama çöp torbası dağıtımını durdurdular. Hazırladığı 41 projenin tanıtımına devam eden Berberoğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde;

Pamukkale Belediye mezbahası ve mandırası yeniden açarak halkın ucuz et ve süte ulaşması sağlanacak.

Bölgemize daha kapsamlı ve büyük balık hali yapılacak.

Pamukkale Seyir Tepesi olarak değil aynı zamanda bilim tepesi olarak düzenlenecek.

Pamukkale Kayı Obası kurulacak.  

Yörük festivalleri bu obada düzenlenecek.

Geleneksel sporlar alanları kurulacak.  

Atçılık, okçuluk sporları için kurslar düzenlenecek.

Yılın 365 günü yemek çadırı kurulacak.

Denizlili esnaf ve hayır severlerimizin katkıları bu alana yönlendirilecek.

Pamukkale poligon ve trap atış sahası kurulacak.

Bakkal ve fırıncılar odası ile ortak olarak halk ekmek uygulaması faaliyete geçirilecek belediyeye ait binlerce dönüm tarım arazisine buğday ekilerek elde edilen mahsülle belediye fırını desteklenecek. Türkay Berberoğlu sözü’ dedi