Türkay Berberoğlu, Gençlerinde Desteğini Aldı

Türkay Berberoğlu, Gençlerinde Desteğini Aldı

Üniversite öğrencileriyle ve gençlerle bir araya gelen Berberoğlu, ‘Siz isteyin biz yapalım’ dedi. Yerel seçimde gençlerin desteğini istedi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Üniversite öğrencileriyle ve gençlerle bir araya geldi. Hazırladığı 41 projeyi ve projeleri içinde yer alan ‘Gençlik Projeleriyle’ ilgili bilgi verdi, yerel seçimde destek istedi. Üniversite hayatını, öğrencilik dönemlerinde yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini anlatan Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Kınıklı Mahallemizde, kampüs çevresinde gençlerimizle buluştuk.

Daha Önce Bir Genç Ne İster? Diye Düşündük

Daha önce bir genç ne ister? diye düşünüp onların eğitim zamanlarını daha nasıl güzelleştirip, anılarını daha muhteşem hale getirebiliriz diye hazırladığımız ‘Gençlik Projelerimizi’ gençlerimizle paylaştık. Üniversite öğrencilerimizin gıda barınma, ulaşım, internet desteği, eğlence, çeşitli yarışmalar gibi birçok destekleri kapsayan ve öğrencilerimizin eğitim zamanlarını daha mutlu hale getireceğimiz projelerimizi anlattık.  Öğrencilerimizden, gençlerimizden yerel seçimde destek istedik. Siz isteyin biz yapalım dedik. Türkay Berberoğlu sözü verdik. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi. Berberoğlu, gençlere ve öğrencilere ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı.

Muhteşem Projelerini Anlattı

Gençlerin sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçeye çağ atlatacak 41 projesiyle ilgili bilgilerde verdi. Dikkat çeken gençlik projelerini de anlatan Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Üniversitelilerimize ulaşım ve yemek desteği vereceğiz. Pamukkale Belediyesi Öğrenci Yurdunu kuracağız. İlçe sınırları içerinde birçok bölgeye ücretsiz wifi, internet ağı kuracağız. Gençlerimize ücretsiz internet erişimi sağlayacağız. Pamukkale e-spor kulübünü kuracağız. E-spor kulübümüzü Türkiye’de bilinir bir kulüp haline getireceğiz.

Pamukkale’yi müzik festivallerinin başkenti haline getireceğiz. Pamukkale SURVIVOR yarışmaları düzenleyeceğiz. Pamukkale’de farklı mahallerde Açık hava sinemaları kuracağız. Pamukkale müzik stüdyosunu kuracağız. Gençlerimize bu alanları ücretsiz kullandıracağız. Her mahallemizde futbol takımları kuracağız. Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Baraj göletinde ücretsiz su sporları eğitimleri vereceğiz. İlçemize airsoft ve paintball sahaları kuracağız. Her mahallemize en az 1 adet spor tesisi kuracağız. İlçemizin farklı bölgelerine bisiklet ve kaykay parkurları kuracağız. Su israfının önüne geçilecek.