Türkay Berberoğlu, “Bizim Mahalle Var mı, yok mu?” Dediler 

Türkay Berberoğlu, “Bizim Mahalle Var mı, yok mu?” Dediler 

Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Yıllardır belediye hizmetleri Deliktaş Mahallesi’ne uğramamış. Sabırsızlıkla beklenen belediye hizmetlerini en kısa sürede Deliktaş’a biz getireceğiz’ dedi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Deliktaş Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Berberoğlu, muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek hazırladığı 41 projesini anlattı, yerel seçimde Deliktaş Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

“Bizim Mahalle Var mı, yok mu?” Dediler 

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Pamukkale Belediyesinde AK Partili başkanlar dönemlerinde Deliktaş Mahallesi’ne belediye hizmetleri ne yazık ki uğramamış. Seçim çalışması için esnaf ve ev ziyareti yaptığımız Deliktaş Mahallesi’nde bizleri gören mahalleliler, ‘bizim mahalleyi bilen yok’, ‘burada bir mahalle var mı yok mu diyen yok’ şeklindeki sitemlerini dile getirdiler.

Hatırlanmadıkları için belediye hizmetlerini de görmeyen mahalleli, gençler için kafeterya, spor sahası, eğitim alanları yapılmasını ve Deliktaş’ın da bir mahalle olduğunun hatırlanmasını istiyorlar. Mahalle sakinlerinin isteklerini belediyeden beklentilerini not ettik.

Bizleri büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerine, hiç bir mahalleyi ayırmadan hepsine aynı hizmetleri vereceğimizin belgesi olan projelerimizden bahsedip, istedikleri belediye hizmetlerini de öncelikli olarak hayata geçireceğimizin sözünü verdik.

Amacım, Pamukkale İlçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde yönetmektir. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için artık yıllarını artık boşa harcamayacak. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak. Destek sizden hizmet ben ve ekibimden. Biz gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazırız. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor ” dedi