Türkay Berberoğlu 61 Mahalleye Eşit Hizmet Sözü Verdi

Türkay Berberoğlu 61 Mahalleye Eşit Hizmet Sözü Verdi

Başkan Adayı Berberoğlu, kısa sürede 61 mahallede hiçbir eksiğin kalmaması için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçeye bağlı 61 mahalleye eşit hizmet sözü verdi. 31 Mart seçiminin hemen ardından mahallelerde toplu belediye hizmetlerinin başlayacağına dikkat çeken Başkan Adayı Berberoğlu, muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek hazırladığı 41 projesini anlattı.

61 Mahalleye Eşit Hizmet Sözü 

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Pamukkale Belediyesinde AK Partili başkanlar dönemlerinde ilçenin 10 yılı heba olup gitti. Milletin parası çarçur edildi. Belediye borç batağına sürüklendi. Yapılan yanlışlarda ısrar edildi.

 Ne yazık ki belediyecilik hizmetlerde gelinen kötü nokta burası. Amacım, esnafımızla, mahallelilerimizle birlikte el ele verip, Pamukkale İlçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde, tüm mahallelere eşit hizmet vererek yönetmektir. Belediye hizmetlerini hiç kimseyi ayırmaksızın herkese eşit ulaşmasını sağlamaktır.

Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak. 41 kere maşallah diyeceğimiz iddialı 41 projelerimizle ilçemizin güzelliğine ayrı bir güzellik, ekonomisine yeni büyük katkılar, ilçe sakinlerine ise daha mutlu, huzurlu, bir ilçede yaşama fırsatı sunacağız. Destek sizden hizmet ben ve ekibimden.

Biz gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazırız. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor ” dedi