Türkay Berberoğlu 3. tur çalışmalara başladı

Türkay Berberoğlu 3. tur çalışmalara başladı

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, daha önce iki kez gittiği mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandığı Cankurtaran ve Karataş mahallelilerinden destek istedi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, yoğun talep üzerine daha önce iki kez gittiği mahalle sakinleri tarafından yoğun ligi ve sevgi seliyle karşılandığı Cankurtaran ve Karataş mahallelilerinde üçüncü kez seçim çalışması yaptı.

Mahalleli Kapatılan Sağlık Ocağını Hatırlattı

Mahalle sakinlerinin kapatılan sağlık ocağıyla ilgili şikayetlerini dinleyen belediye başkan adayı Türkay Berberoğlu, projelerini anlattı. Yerel seçimde destek istedi. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, “Ben veteriner hekimim, hekimliğim nedeniyle hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Cankurtaran ve Karataş mahallesine yüzlerce kez gelip gitmişimdir. Seçim çalışması içinde daha önceki tarihlerde iki kez mahallelerimizi ziyaret ettim.

Mahalle sakinlerimizin belediyeden isteklerini ve beklentilerini not ettim. Son yıllarda konumu gereği Pamukkale ilçesinin gözde mahalleleri arasına giren Cankurtaran ve Karataş mahalle sakinlerimiz tekrar benimle görüşmek istedi. Yoğun istek üzerine üçüncü kez tekrar mahallelerimizi ziyaret ettim şikâyetlerini bir kez daha dinledim.

Mahalle sakinlerimizin en büyük isteği sağlık ocağı. Cankurtaran mahallemizdeki sağlık ocağı kapatılınca, ihtiyaç olduğunda en yakındaki Bağbaşı mahallemizdeki sağlık ocağına gitmek zorunda kalmaları. Bunun için girişimde bulunacağımızı ifade ettim. Pamukkale için hazırladığım 41 projemden de bahsettim. Bu güne kadar çözüme ulaşamamış sorunlarının, çözümlerinin hazır olduğunu, hizmet için sabırsızlandığımızı belirttim. Pamukkale ilçesi hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Misafir perverlikleri için mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederim. İyiler kazanacak. Pamukkale hak ettiğini alacak” dedi