TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

TÜRK EĞİTİM SEN ÜYELERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından Çamlık Mesire alanında düzenlenen moral ve stres atma pikniğinde sendikanın bütün üyeleri bir araya gelirken, Ülkü Ocakları,…

Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından Çamlık Mesire alanında düzenlenen moral ve stres atma pikniğinde sendikanın bütün üyeleri bir araya gelirken, Türk Sağlık Sen Başkanı ve Kamu Sen Denizli Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve MHP yönetimi kendilerini yalnız bırakmadı. Yağmurun hafif yağması bile öğretmenlerin sohbetlerini bozamadı.   

Türk Eğitim Sen Denizli Şubesi tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü Çamlık mesirelik alanında düzenlenen stres atma, moral depolama pikniğine TES Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş başta olmak üzere, sendika üyesi eğitimciler katıldılar. Denizli Ülkücü Ocakları başkanlığı ile MHP yönetim kurulu öğretmenlerin pikniğinde, onları yalnız bırakmadılar.

TES Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Pikniğe katılanlar eğitimcilere ve diğer konuklarına kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederken, sendika faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 Başkan Demirtaş, sendikalarının bütün baskılara rağmen üyeleri ile birlikte dimdik ayakta olduklarını, bütün mücadelelerinin hak ettikleri eğitim sistemi içerisinde görev yapmak olduğunu dile getirdi. Başkan Demirtaş, “Bizler, vatana, bayrağa, Cumhuriyete bağlı eğitimciler olarak, hak, hukuk adalet ve Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkan, mücadelesini veren eğitimcileriz. Mücadelemiz her daim sürecektir” dedi.

Emekli olmuş eğitimcilerin de yalnız bırakmadığı TES üyelerinin bu geleneksel buluşması, sohbetlerin en koyusuna, eğitim camiasının yeni müfredat dahil, eğitim sistemindeki aksaklıkların dile getirilmesi gibi pek çok konuda derin sohbetlerin yapılmasına da zemin hazırladı.