Türk Dünyasını buluşturan Görkemli Toy..!

Türk Dünyasını buluşturan Görkemli Toy..!

İlimizin tanınmış siyasetçilerinden, MHP Milletvekili adaylarından Nebi Çubukçu, Bilecik Şeyh Edibali Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan oğlu Dr. Burakhan Çubukcu’yu görkemli bir düğün ile…

Bilecik geçtiğimiz günlerde Bilecik Şeyh Edep Alı Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği anabilim dalı öğretim üyesi ve bölüm yardımcısı. Burakhan Çubukcu ile Sağlık Bilimleri Fakültesi araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi Ebrar Ulusinan’ın Gölpark Düğün salonundaki görkemli düğünlerine ev sahipliği yaptı.  

Düğün, Başbuğ Alpaslan Türkeş’in yakın dostlarının, doktorlarının ve Türkçüleri buluşturan toy oldu. Katılanlar arasında; Dr. Kemal Oğuz, Prof. Dr. Arif Özdemir, Em. Albay 21. Dönem Mhp milletvekili Gazı Üniversitesi Öğretim üyesi Kürşad Eser, Fuat Demirdöğer, Av. Bahadır Özdemir, Dışışleri bakanlığı uzmanı Kağan Özdemir, Saim İlçioğlu, Em. Bürokrat Necati Çiftçioğlu, Dr. Kara Bekir Ercan, Em. Albay Prof. Dr. Nadir Barındık, Mehmet Atabey, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk vardı. 

İlimizin tanınmış siyasetçilerinden ve MHP’de milletvekili adaylığı yapan Nebi Çubukcu’nun oğlu Burakhan ile Naziye ve Şevket Ulusinan’ın kızlarının  Ebrar’ın önce dini nikahları kıyılırken, ardından düğün salonunda resmi nikahları Yıldırım Tuğrul Türkeş'e  vekaleten Prof. Dr. Kürşad Eser, Prof. Dr. Arif Özdemir’in şahitliklerinde kıyıldı. 

Düğün merasimi, baba Nebi Çubukcu’nun Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Fatiha okumaya davet etmesiyle başladı. Sonra Türkiyem şarkısı ile devam etti. Estergon marşı söylendi. 1980 öncesi Ülkücü ocakları sosyal faaliyetlerden sorumlu Kemancı Rafet Yetikkul ile Nebi Çubukcu  Çırpınırdı Karadeniz marşını birlikte söylediler.  Düğün İzmir Marşı ile zirve yapılarak  son buldu. Baba Nebi Çubukcu, düğüne katılan, katılmayan, çelenk gönderen veya telgraf ile telefon ile arayan bütün dostlarına teşekkür ederken, bizde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.