Turizm sektörü, HORECA'ya çıkarma yapacak

Turizm sektörü, HORECA'ya çıkarma yapacak

Turizm sektörü 2023 sezonu için ihtiyaç duyduğu 4 bine yakın kalem ürünü satın almak için HORECA Fair'e çıkarma yapacak.

GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fair, 350 firma ile 187 bini aşkın ziyaretçiyi buluşturacak. Yurtdışından 250 profesyonel satın almacı da fuarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Fuar İzmir'de 15-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek HORECA Fair, sektörün ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere ulaşmasını sağlayacak. Turizm Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Can Aksu, HORECA Fuarı’nın İzmir için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Aksu “Sezon öncesinde bu fuar, Ege’nin turizm potansiyelini en üst noktaya çıkarmasını sağlayacak. Geniş ürün yelpazesi, doğru ürün doğru fiyat politikasıyla ziyaretçilerin ufkunu açacak” dedi.
 
Sektörün önde gelen isimleri de görüşlerini şöyle belirtti: Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir:"Otellerde 4 bine yakın kalem ürün kullanılıyor. HORECA Fair ile konaklama sektörü, ihtiyacı olan her türlü malzemeyi tedarik edebiliyor. Aynı zamanda da sektör paydaşlarıyla buluşmak, yeni yol haritaları belirlemek için güzel bir fırsat yakalıyoruz. Her sene otelciler olarak HORECA Fuarı’nı heyecanla bekliyoruz” 
 “BÜYÜK BULUŞMA”
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen:
"Tesislerimizin renovasyon döneminde gerçekleşecek olan bu fuarı önemsiyoruz. Fuar, sektörün ilgi odağı olacak. Tesisler tüm ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. Alıcı, tedarikçi, kısacası tüm turizm sektörü bu fuarda buluşacak. Hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte çalışacağız” 
 
İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Doğan Kılıç:
"Bu fuar, hem esnaf hem de İzmir adına önemli bir fuar. Tüm sektör bu fuarda olacak. Yeni ürün, malzeme ve teknolojilerle buluşacağız. Aynı zamanda sektör paydaşlarıyla tanışıp, kaynaşacak, fikir alışverişleriyle sektörü şahlandıracağız”