TURİZM BÖLGELERİ CHP İKTİDARINDA RAHATLAYACAK

TURİZM BÖLGELERİ CHP İKTİDARINDA RAHATLAYACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili adayı İlhan Özcan, 15-20 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP Denizli Milletvekili İlhan Özcan, Türkiye’nin turizm anlamında ciddi kayıplar verdiğini belirterek, “Fethiye’den Kaş’a Pamukkale’den Kapadokya’ya kadar turizm bölgelerinde 20 yıldır esnafımız ve turizm çalışanlarımız çok ciddi kayıplar yaşadı. Ormanlarımız bir günde küle döndü. Ortalık yangın yerine döndü ve hükümet turizmciye tek bir destek bile vermedi” dedi.

Özcan “Bizim Dönemimizde Siftah Yapmayan Esnaf Kalmayacak”

Geçen yıllarda turizm bölgelerinde çıkan orman yangınlarından Türkiye’nin ve dünyanın çok ciddi oranlarda zarar gördüğünü ifade eden Özcan, “Ülkemizde turizm çalışanları ve esnaflar ne yazık ki kaderine terk edildi. Bizler CHP iktidarında turizmde işsizliğin önüne geçmek için acil istihdam desteğimizi ortaya koyacağız. Bizim dönemimizde siftah yapmayan esnaf kalmayacak. Kredi alamayan esnaflarımıza destek olacağız. Ülkemizi bütün dünyaya tanıtmak için çok önemli adımlar atacağız. 14 Mayıs’ta ülkemiz yüzünü hukuk ve demokrasiye döndürecek. Vatandaşlarımız bizim iktidarımızda kendi kültür varlıklarını tanıyacak. Yurttaşlarımız ülkemizde özgür bir biçimde tatil yapabilecek. Gençlerimiz ülke ülke gezerek dünyayı tanıyacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi krizin ne tür bir boyutta olduğunun farkında.  Bizler turizm çalışanları ile esnafımız için elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.