TÜKSİAD YÖNETİMİNDEN DENİZLİ TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

TÜKSİAD YÖNETİMİNDEN DENİZLİ TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

TÜKSİAD YÖNETİMİNDEN DENİZLİ TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

Tüm Kuruyemiş Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım ve yönetimi Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili'yi makamında ziyaret etti.


Tüm Kuruyemiş Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Meclis Başkanı İbrahim Yayan ve Başkan Yardımcısı Yüksel Tanrıkulu tarafından karşılandı.


TÜKSİAD heyetiyle birlikte Denizli Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi.Toplantıya; TÜKSİAD Başkanı Murat Yıldırım, Başkan Yardımcıları Emre Kaşıkçı, Mehmet İştahlı, Sadi Binboğa, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Yıldırım, Yakup İpek, Cihan Korkmaz, Genel Sekreter Özer Dinç, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, Başkan Yardımcısı Yüksel Tanrıkulu ve  Meclis Başkanı İbrahim Yayan katıldı.


TÜKSİAD Başkanı Murat Yıldırım, Başkan İbrahim Tefenlili’ye, TÜKSİAD’ın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan İbrahim Tefenlili ise devam eden proje ve çalışmalar hakkında misafir heyeti bilgilendirdi. Başkan Tefenlili heyete “Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme Projesi” ve Denizli Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Tesisleri’ndeki son durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Yapılan görüşmede, kurumlar tarafından gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.