TİN VE YÜKSEL KAZA GEÇİRDİ

TİN VE YÜKSEL KAZA GEÇİRDİ

Denizli milletvekili Şahin Tin, il Başkanı Necip Filiz ve eski vekillerden Mehmet Yüksel, AKP Babadağ kongresine giderken, Danışman Kadir Demir tarafından kullanılan otomobille Hacıeyüplü kavşağında…

Denizli milletvekili Şahin Tin, il Başkanı Necip Filiz ve eski vekillerden Mehmet Yüksel, AKP Babadağ kongresine giderken, Danışman Kadir Demir tarafından kullanılan otomobille Hacıeyüplü kavşağında kaza geçirdiler. Otomobilde bulunanların hafif sıyrıklarla atlattıkları kaza sonrası, Ekonomi Bakanı Zeybekci ve çok sayıda partili yaralıları hastanede ziyarete etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve İl Başkanı Necip Filiz ile eski Milletvekillerinden Mehmet Yüksel’in de içinde bulunduğu otomobil, Babadağ kongresine giderken Hacıeyüplü kavşağında trafik kazası yaptı. Kazada, aralarında İl Başkanı Filiz, araç sürücüsü Kadir Demir ile diğer araçta bulunan 2 kişi kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayı ucuz atlatan Tin, Yüksel ve Filiz, Denizli özel Erpa hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere çok sayıda partili yaralıları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaza bilindiği gibi, bugün saat 15.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Kavşağında Meydana geldi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in danışmanı Kadir Demir’in kullandığı otomobil,  Ali Durna idaresindeki otomobille çarpışmış ve kazada, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile eski milletvekili Mehmet Yüksel ile Ali Durna'nın kullandığı diğer otomobilde bulunan Emine Durna, Hanife Nur Coşkun, Arzu Öz yaralanmıştı.

Kulvar Gazetesi olarak, Milletvekili Şahin Tin, eski vekil Mehmet Yüksel, il başkanı Necip Filiz ve danışman Kadir Demir’e geçmiş olsun diyoruz.