BAKAN MUŞ OSB’DE İFTARA KATILDI

BAKAN MUŞ OSB’DE İFTARA KATILDI

Ticaret Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muş, bir dizi ziyaret için geldiği ilimiz'de; Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nce organize edilen iftar programına katıldı

Geleneksel olarak her yıl Ramazan ayı boyunca, Denizli Organize Sanayi Bölgesi ve bölge sanayicileri tarafından katkı verilen iftar programlarında binlerce öğrenciye ev sahipliği yapan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi’nde gerçekleştirilen programa protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Uslu ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın ev sahipliğini yaptığı iftar programına; Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan ve diğer protokol üyeleri ile ilgililer eşlik etti.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve protokol üyeleri iftar programına katılan vatandaşlarla sohbet etti. Akşam ezanın okunmasıyla vatandaşlar ile birlikte ikram edilen yemekle oruçlarını açtılar. İftar yemeğinin sonunda yapılan yemek duasının ardından Bakan Muş, polis evinde protokol ve iş adamlarıyla bir süre sohbet edip kentten ayrıldı.